Την τελευταία ταινία για το φετινό καλοκαίρι, προβάλει η Αντιδημαρχία Πολιτισμού σε συνεργασία με την Κινηματογραφική Λέσχη Λάρισας, από  τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου έως την Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου στις  21:30 στον θερινό κινηματογράφο “Μπαρμπής Βοζαλής” στον Μύλο του Παππά.

Είναι η αμερικανική ταινία μυστηρίου “Στα Μαχαίρια”του Ράιαν Τζόνσον, ο οποίος έγραψε και σκηνοθέτησε ένα από τα πιο απολαυστικά και αυθεντικά σενάρια κινηματογραφικού μυστηρίου των τελευταίων δεκαετιών, σύμφωνα με τους κριτικούς. 

Μια διασκεδαστική, έξυπνη και στιλάτη ταινία μυστηρίου, που εγγυάται ότι κανείς από τους θεατές δεν θα βρει τον ένοχο πριν το τέλος της. 

Όταν ο διάσημος συγγραφέας Χάρλαν Θρόμπι βρίσκεται νεκρός στην έπαυλή του μετά τον εορτασμό των 85ων γενεθλίων του, ο περίεργος ντετέκτιβ Μπενουά Μπλαν προσλαμβάνεται μυστηριωδώς για να ερευνήσει τον θάνατό του. 

Από την δυσλειτουργική οικογένεια έως το αφοσιωμένο υπηρετικό προσωπικό, ο Μπλαν βρίσκεται μπροστά σ' έναν ιστό από παραπλανητικά στοιχεία καi ψέματα, που τον εμποδίζουν να αποκαλύψει την αλήθεια πίσω από τον πρόωρο θάνατο του Χάρλαν.

Εξαιρετικές ερμηνείες του Ντάνιελ Γκρεγκ (με προφορά Αμερικανού της ενδοχώρας) στο ρόλο του ντετέκτιβ και της Άνα Ντε Άρμας, της αλλοδαπής υπηρέτριας που βρίσκεται στη δίνη του κυκλώνα μετά τη δολοφονία του αφεντικού της.

Μυστηρίου 2019 | Έγχρ. | Διάρκεια: 130′
Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Ράιαν Τζόνσον με τους: Ντάνιελ Κρεγκ, Κρις Έβανς, Άνα ντε Άρμας, Τζέιμι Λι Κέρτις, Τόνι Κολέτ.
Γενική είσοδος 4 ευρώ