Η Αντιδημαρχία Πολιτισμού σε συνεργασία με την Κινηματογραφική Λέσχη Λάρισας, από τη Δευτέρα 12 Ιουλίου έως το Σάββατο 17 Ιουλίου στις 22.00, προβάλει την ταινία “Ο Άνθρωπος που Πούλησε το Δέρμα του”, στον θερινό κινηματογράφο “Μπαρμπής Βοζαλής” στον Μύλο του Παππά. 

Ένας Σύριος που βρίσκεται εγκλωβισμένος στο Λίβανο θα επιτρέψει σε έναν Γάλλο καλλιτέχνη να του μετατρέψει την πλάτη σε έργο τέχνης. Μόνο με αυτό τον τρόπο θα μπορέσει να ταξιδέψει στην Ευρώπη να βρει την αρραβωνιαστικιά του και να ζήσει επιτέλους ελεύθερα. 

Θα γνωρίσει φήμη και δόξα, αλλά είναι πραγματικά ελεύθερος τώρα που ως έργο τέχνης είναι υποχρεωμένος να ξοδέψει τη ζωή του εκθέτοντας την πλάτη του σε μουσεία ανά τον κόσμο;

Πρωταγωνιστούν η Μόνικα Μπελούτσι σ' έναν δηλητηριώδη ρόλο και ο Γιάχια Μαχαϊνί ο οποίος κέρδισε το βραβείο Α΄ Ανδρικού Ρόλου στο τμήμα Ορίζοντες του Φεστιβάλ Βενετίας 2020. 

Μια πρωτότυπη ταινία εμπνευσμένη από πραγματικά γεγονότα που σατιρίζει με έξυπνο τρόπο το θέμα της μετανάστευσης κερδίζοντας θριαμβευτικές κριτικές παγκοσμίως.

Υποψήφια για Όσκαρ Καλύτερης Διεθνούς Ταινίας 2021.

Δραματική 2020 | Έγχρ. | Διάρκεια: 104'

Τυνησιακή ταινία, σκηνοθεσία Κάουτερ Μπεν Χάνια με τους: Γιάχια Μαχαϊνί, Κόεν Ντε Μπόου, Ντέα Λιάνε, Μόνικα Μπελούτσι

Γενική είσοδος 4 ευρώ