Τη γλυκόπικρη κομεντί «Η Αγάπη είναι ένα θαύμα», θα προβάλλει η Αντιδημαρχία Πολιτισμού σε συνεργασία με την Κινηματογραφική Λέσχη Λάρισας, από τη Δευτέρα 19 μέχρι την Παρασκευή 23 Ιουνίου στις 22:00, στο θερινό κινηματογράφο Σινέ Μύλος - ΜπαρμπήςΒοζαλής.
Η ιστορία εκτυλίσσεται στο καταπράσινο τοπίο της γαλλικής Προβηγκίας. Εκεί η Λουίζ¬ μεγαλώνει μόνη τα δύο παιδιά της μετά το τραγικό δυστύχημα του άντρα της, το οποίο δεν έχει ξεπεράσει ακόμη.
Τη στιγμή που δείχνει να λυγίζει από τις υποχρεώσεις και τα χρέη του αγροκτήματός τους πέφτει με το αυτοκίνητο πάνω σε έναν μυστηριώδη άντρα.Ο άντρας αυτός είναι πολύ διαφορετικός. Η αίσθηση που έχει για τον κόσμο μπορεί να αλλάξει για πάντα τη ζωή της Λουίζ και της οικογένειας της.
Η γοητευτική ΒιρζινίΕφιρά συνθέτει μαζί με τον ΜπενζαμένΛαβέρν ένα ετερόκλητο, αλλά ερμηνευτικά λειτουργικό δίδυμο: από τη μία η χήρα Λουίζ, που νιώθει ανήμπορη να εκπληρώσει μόνη τις αυξημένες υποχρεώσεις της οικογένειας, και από την άλλη ο Πιερ, ένας υπερευαίσθητος νεαρός άντρας που πάσχει από Σύνδρομο Άσπεργκερ.
Παραγωγή: Γαλλία 2015
Σκηνοθεσία: Ερίκ Μπενάρ
Σενάριο: Ερίκ Μπενάρ
Ηθοποιοί: ΒιρζινίΕφιρά, ΜπενζαμίνΛαβέρν, ΛουσίΦαγκεντέ, ΛεόΛορλεά, ΕρβΠιέρ, Χιάμ Αμπάς, ΛοράνΜπατό
Διάρκεια: 100'
Γενική είσοδος 4ευρώ