«H  Μυρσίνη δεν είναι μόνη» - μια ταινία  του Παντελή Σκουρλά. 
Από αυτή την Δευτέρα 11/2 στα ΝΕΑ Victoria Cinemas και ΜΟΝΟ για 3 ημέρες, έως και την Τετάρτη 13/2.

Ο σκηνοθέτης της ταινίας κ. Παντελής Σκουρλάς θα βρίσκεται στη Λάρισα και στα Victoria Cinemas την Δευτέρα στις 17:00 για να προλογίσει την ταινία ενώ στο τέλος θα απαντήσει και στις ερωτήσεις του κοινού.
Η  «Μυρσίνη  δεν  είναι  μόνη»   είναι μια σκληρή ταινία - στα όρια του underground - που ασχολείται με ένα  underground θέμα  που προτιμάμε να αγνοούμε: την  χρήση ουσιών.    
Η προσέγγιση του  θέματος γίνεται με ρεαλισμό   και κυρίως χωρίς επικριτική διάθεση.
Περίληψη: Στην περιπλάνησή  της  στο κόσμο των «ουσιών»,  η Μυρσίνη δεν είναι μόνη•  την συντροφεύουν  τα μέλη της δυσλειτουργικής  οικογένειάς της,  άνθρωποι των κυκλωμάτων, λυκοφιλίες  αλλά  και η θέλησή της να ξεφύγει ….
Στην «Μυρσίνη» συμμετέχει πλειάδα ηθοποιών - γνωστών και πρωτοεμφανιζόμενων: Έφη Παπαθεοδώρου και  Σπύρος Μπιμπίλας, Χριστίνα Λόκο, Δέσποινα Παπαχριστοπούλου,  Γεωργία Σιακαβάρα, Τζώνυ  Βαβούρας, Ειρήνη  Μο, Χρήστος Παπάς, Ειρήνη Μίτση, Χρήστος Λουκάκης, Δημήτρης Τοπαλίδης, κ.α.
«Η Μυρσίνη δεν είναι μόνη»,  είναι η πρώτη - ολοκληρωμένη- μεγάλου μήκους  ταινία  του Παντελή Σκουρλά και αποτελεί  μια   παραγωγή  της ανεξάρτητης εταιρείας  EL Production.

https://youtu.be/VwZ6G_RvYPg?t=4874---------> Από την εκπομπή "Αλήθειες με την Ζήνα" στο Star Channel! 

Μιλάει ο σκηνοθέτης της ταινίας "Η Μυρσίνη Δεν Είναι Μόνη" - Παντελής Σκουρλάς.