Την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου και ώρα 21.00 θα απολαύσουμε στον κήπο του Διαχρονικού Μουσείου την κωμωδία «Με ανοιχτές αγκάλες» (Γαλλία, 2017, 92΄).

Η ταινία προβάλλεται σε συνεργασία με τη Γαλλική Πρεσβεία - Γαλλικό Ινστιτούτο Λάρισας και με την υποστήριξη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Λάρισας, του Συλλόγου Φίλων του Διαχρονικού Μουσείου και του Αναψυκτηρίου-Καφέ του Διαχρονικού Μουσείου.

Πριν την προβολή, στις 19.00, αρχαιολόγοι της Εφορείας Αρχαιοτήτων Λάρισας θα ξεναγήσουν το κοινό στη σπουδαία περιοδική έκθεση με τίτλο «Ειδώλιο», που φιλοξενείται στο Μουσείο. Για συμμετοχή στην ξενάγηση απαιτείται το εισιτήριο του μουσείου, ενώ η παρακολούθηση της ταινίας θα είναι δωρεάν.

Λόγω της εφαρμογής των οδηγιών ασφαλούς διεξαγωγής θεαμάτων ο αριθμός θέσεων θα είναι περιορισμένος. Απαραίτητη η κράτηση θέσεων στο τηλ. 2413508252 και ώρες: 10.00-14.00. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Υπόθεση: Στην ταινία «Με ανοιχτές αγκάλες» του Philippe de Chauveron – σκηνοθέτη της επιτυχίας «Θεέ μου, τι σου κάναμε;» - παρακολουθούμε τον Ζαν-Ετιέν, έναν ανοιχτόμυαλο ανθρωπιστή διανοούμενο, παντρεμένο με πλούσια κληρονόμο εκτός πραγματικότητας.

Σε μια τηλεοπτική εκπομπή, ενώ προωθεί το νέο βιβλίο του, καλεί τους πλούσιους να ανοίξουν τα σπίτια τους σε όσους έχουν ανάγκη. Ο αντίπαλός του τον προκαλεί να εφαρμόσει αυτά που κηρύττει. Θιγμένος (και στριμωγμένος), δέχεται την πρό(σ)κληση… Το ίδιο κιόλας βράδυ χτυπάει το κουδούνι στην έπαυλή του…

Πρωταγωνιστούν: Christian Clavier, Ary Abittan, Elsa Zylberstein.