Το γεγονός ότι φέτος κλείνει τα 90 δεν φαίνεται να πτοεί τον Κλιντ Ίστγουντ, ο οποίος συνεχίζει να παραδίδει το ένα φιλμ μετά το άλλο, χωρίς να χάνει σπιθαμή από την κοφτερή κινηματογραφική ματιά του και την ικανότητα να ψυχογραφεί βαθιά περίπλοκους χαρακτήρες.

Με την Μπαλάντα του Ρίτσαρντ Τζούελ ο Κλιντ Ίστγουντ ολοκληρώνει την τριλογία των πραγματικών, παρεξηγημένων και παγιδευμένων ηρώων που ξεκίνησε με το American Sniper, ουσιαστικά ξαναγυρίζοντας το Sully με πρωταγωνιστή όχι έναν ικανό πιλότο αλλά έναν σχετικά άπειρο, δυσκίνητο φύλακα, τον σεκιουριτά που εντόπισε τον βομβιστικό μηχανισμό στο γεμάτο κόσμο πάρκο των Ολυμπιακών Αγώνων του 1996 στην Ατλάντα και βρήκε μεγάλο μπελά από τη στιγμή που το FBI τον στοχοποίησε ελλείψει υπόπτου και τα media έκαναν πάρτι, σταυρώνοντάς τον χωρίς κανένα αποδεικτικό στοιχείο.

H ταινία:

Είδος: Δράμα
Διάρκεια: 131΄
Παραγωγής: 2019
Σκηνοθεσία: Κλιντ Ίστγουντ
Ηθοποιοί: Ολίβια Γουάιλντ, Τζον Χαμ, Σαμ Ρόκγουελ, Κάθι Μπέιτς, Πολ Γουόλτερ Χάουζερ, Νίνα Αριάντα, Μπεθ Κίνερ, Ράντι Χέιβενς

Υπόθεση:

«Βρέθηκε βόμβα. Έχετε τριάντα λεπτά». Ο κόσμος γνώρισε τον Ρίτσαρντ Τζούελ ως τον φύλακα που ανακάλυψε ένα βομβιστικό μηχανισμό και ενημέρωσε άμεσα τις αρχές κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων της Ατλάντα το 1996.

Χάρη στην ακαριαία δράση του, μετατράπηκε σε ήρωα και έσωσε πολλές ζωές. Μέσα σε λίγες μέρες, όμως, έγινε ο υπ' αριθμόν ένα ύποπτος του FBI και κατηγορήθηκε από τον Τύπο και το κοινό, χωρίς βάσιμες αποδείξεις. Από τότε η ζωή του άλλαξε δραματικά και αμετάκλητα.

Από την Πέμπτη 23.1.20 και καθημερινά στις 20:00 και για λίγες μόνο προβολές στα VICTORIA CINEMAS.

Αγοράστε τα εισιτήρια σας εδώ victoria-cinema.store

Αναλυτικό πρόγραμμα προβολών στο www.victoria-cinema.gr