Σε στενό κύκλο το βράδυ της Παρασκευής το δείπνο του πρωθυπουργού στο ξενοδοχείο ΑΝΑΝΤΙ των Τρικάλων. Στο τραπέζι παρακάθησαν Θεσσαλοί βουλευτές, αιρετοί της Αυτοδιοίκησης και τρεις πρόεδροι ΝΟΔΕ από τους νομούς Τρικάλων, Λάρισας και Καρδίτσας.

Μετά από μια κοπιαστική μέρα με περιοδεία σε έργα (Ε-65), επισκέψεις στην πόλη των Τρικάλων και μίνι-ομιλία το βράδυ στα στελέχη της τοπική Νέας Δημοκρατίας, ο πρωθυπουργός χαλάρωσε με φίλους και συνεργάτες. Συνοδευόμενος από τον γιο του Κωνσταντίνο Μητσοτάκη και έναν προσωπικό του φίλο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έφτασε στο ΑΝΑΝΤΙ για ένα ελαφρύ δείπνο.

Διακρίνονται στη φωτό του trikalavoice.gr ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Κώστας Σκρέκας, οι βουλευτές Θανάσης Λιούτας, Κατερίνα Παπακώστα (Τρικάλων), Χρήστος Κέλλας, Στέλλα Μπίζιου (Λάρισας), Γιώργος Κωτσός (Καρδίτσας), ο αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης, ο δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου, ενώ παρακάθισαν ακόμη  οι πρόεδροι των ΝΟΔΕ Τρικάλων Κώστας Τρέλλης, Λάρισας Χρήστος Καπετάνος και Καρδίτσας Λάμπρος Τσιούκης.

Χ.Ψ.