Στο λιμάνι της Σκιάθου έδεσε το απόγευμα της Κυριακής στις 18:35 η πολυτελής θαλαμηγός "Chris & Maira Kappa" ιδιοκτησίας του μεγαλομετόχου της ΑΕΛ και διάσημου ποινικολόγου Αλέξη Κούγια. Όπως κατέγραψε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ο φωτογραφικός φακός του TheNewspaper.gr ο Αλέξης Κούγιας έφτασε στο νησί της Σκιάθου πλοηγώντας μόνος του το 30 περίπου μέτρων σκάφος του, το οποίο φέρει το όνομα των δύο του παιδιών Χρήστου και Μάιρας. Μάλιστα στην μίνι κρουαζιέρα του στα νησιά των Βορείων Σποράδων, εκτός από το 6μελές πλήρωμα της θαλαμηγού, τον επιτυχημένο δικηγόρο συνοδεύει ο γιος του Χρήστος, ο οποίος διακρίνεται με την κόκκινη μπλούζα.

Ο κ. Κούγιας έδειξε μάλιστα τις ικανότητές του τοποθετώντας μόνος του το τεράστιο σκάφος στην ειδική θέση που ήταν κρατημένη για εκείνον σε στενό σημείο του νέου λιμανιού του νησιού. Η θαλαμηγός του φέρει σημαία Φινλανδίας. 

Ήταν ιδιαίτερα φιλικός με τους ανθρώπους που τον βοήθησαν στον ελλιμενισμό και αρκετά γεναιόδωρος, μοιράζοντας πλούσια φιλοδωρήματα...

Ο Αλέξης Κούγιας θα περάσει το προσεχές τριήμερο στο νησί του Παπαδιαμάντη, κάνοντας όμως και μικρές αποδράσεις στα γύρω νησιά.

TheNewspaper.gr