Στην εκδήλωση βράβευσης παιδιών των Μηχανικών του Περιφερειακού Τμήματος Κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλίας του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, που πραγματοποιήθηκε στην Δημοτική Πινακοθήκη Λάρισας – Μουσείο Γ.Ι. Κατσίγρα, έδωσε το παρών ο Βουλευτής του Νομού Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας, Χρήστος Καπετάνος.

Ο Λαρισαίος Βουλευτής συνομίλησε με τα παιδιά για τις ανησυχίες τους και τους μελλοντικούς τους στόχους και στη συνέχεια αφού έκανε βραβεύσεις παιδιών που αρίστευσαν δήλωσε τα εξής:

«Αποδέχτηκα με μεγάλη χαρά την πρόσκληση να βρίσκομαι εδώ μαζί σας σε αυτή την πολύ σημαντική και ιδιαίτερα χαρμόσυνη ημέρα για εσάς και τα παιδιά σας. Η σημερινή εκδήλωση αποτελεί την πρώτη δικαίωση και επιβράβευση των κόπων που κατέβαλαν γονείς και παιδιά για την επίτευξη των υψηλών στόχων, για τους μαθητές που εισέρχονται στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση αλλά και εκείνων που προαγόνται στις επόμενες τάξεις και συνεχίζουν τη δική τους προετοιμασία για τα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα.

Συνομιλώντας με τα παιδιά διαπίστωσα ότι έχουν απορίες και ανησυχίες σχετικά με την πορεία και την εξέλιξη της κοινωνίας και οφείλουμε να είμαστε δίπλα τους συμπαραστάτες στο δύσκολο έργο της εκπαιδευτικής τους προόδου. Προσωπικά απολαμβάνω πάντα τις συζητήσεις με τους μαθητές και τους φοιτητές μας και προσπαθώ να μεταφέρω τους προβληματισμούς τους στην κεντρική εξουσία.

Η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη έχοντας ιδιαίτερη ευαισθησία στους νέους και τις δεξιότητες τους, στοχεύει σημαντικά στην αναβάθμιση της εκπαιδευτικής διαδικασίας τόσο σε σχολικό όσο και σε πανεπιστημιακό επίπεδο.

Τα παιδιά αποτελούν το μέλλον και την εξέλιξη του κόσμου που ζούμε. Ότι χτίζουμε σήμερα ανήκει στις επόμενες γενιές.

Συγχαρητήρια στην διοίκηση του ΤΕΕ και ειδικά στον Πρόεδρο Νίκο Παπαγεωργίου για το επάγουν που επιτελούν στο ΤΕΕ.

Καλή Χρονιά με υγεία».