Πραγματοποιήθηκε χθες, Κυριακή 10 Μαρτίου, ο αποκριάτικος χορός του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 7ου Δημοτικού σχολείου!

Η συμμετοχή του κόσμου στην εκδήλωση ξεπέρασε κάθε προσδοκία και ο χορός έγινε σε μια ατμόσφαιρα γεμάτη ενέργεια και χαρά.

Οι συμμετέχοντες απόλαυσαν ένα απόγευμα γεμάτο μουσική, χορό και διασκέδαση, δημιουργώντας ανεξίτηλες αναμνήσεις. Οι αποκριάτικες στολές, οι χορευτικές εκτελέσεις και ο γενικός ενθουσιασμός των παρευρισκόμενων έκαναν τον χορό αξέχαστο.

Η λαχειοφόρος αγορά συνέβαλε στην επιτυχία της εκδήλωσης, προσφέροντας συναρπαστικά δώρα που προκάλεσαν ενθουσιασμό και ενδιαφέρον σε όλους τους συμμετέχοντες. Με τη συμβολή των γονέων, κηδεμόνων και επαγγελματιών που προσέφεραν δώρα για τη λαχειοφόρο, ο Σύλλογος κατάφερε να συγκεντρώσει κονδύλια που θα στηρίξουν τις δραστηριότητές του για το μέλλον.

"Ως Δ.Σ. του Συλλόγου θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους γονείς και κηδεμόνες που με την ενεργή συμμετοχή τους συνέβαλαν τα μέγιστα στην επιτυχία της εκδήλωσης. Σας ευχαριστούμε!", καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.