Καταπληκτική εμφάνιση για τον Α.Ο. ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΑΜΠΕΛΩΝΑ "ΕΥΖΗΝ" και τους αθλητές του, στο Πανελλήνιο Προκριματικό Πρωτάθλημα Ελλάδος για την στελέχωση της Εθνικής ομάδας Ταεκβοντό Παίδων - Κορασίδων που διεξήχθη το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε στο κλειστό γυμναστήριο Κανήθου στην Χαλκίδα.

Με την συμμετοχή 7 Αθλητών και αθλητριών κατέκτησαν 4 μετάλλια, 1 χρυσό, 1 Ασημένιο και 2 χάλκινα μετάλλια, αναδεικνύοντας τον σύλλογο Ταεκβοντό "ΕΥΖΗΝ" Αμπελώνα, στους 5 κορυφαίους συλλόγους στην Ελλάδα!

Ακόμα μία τεράστια επιτυχία για τον Αμπελωνίτικο σύλλογο που τα τελευταία χρόνια επανδρώνει επιτυχώς την Εθνική Ελλάδος Ταεκβοντό σε όλες τις κατηγορίες με αθλητές και αθλήτριες του, δείχνοντας την δυναμική της ομάδας σε πανελλήνιο επίπεδο!

Αναλυτικά:

1η θέση για την αθλήτρια Μαστοροδήμου Παναγιώτα που κέρδισε 5 αγώνες και το Χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία κορασίδων -55kg, το οποίο της εξασφάλισε την είσοδο της στην Εθνική ομάδα Ταεκβοντό και το εισιτήριο για το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα παίδων - κορασίδων.

2η θέση και Ασημένιο μετάλλιο για την Μπαργιώτα Αναστασία στην κατηγορία κορασίδων -33kg.

3η θέση και Χάλκινο μετάλλιο για την αθλήτρια Κανάτα Ζένια στην κατηγορία κορασίδων -37kg.

3η θέση και Χάλκινο μετάλλιο για τον αθλητή Παπαϊωάννου Παναγιώτη στην κατηγορία παίδων -65kg.

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν και οι αθλητές-τριες Γκόλτσιου Νεφέλη, Γκατζώνη Μαρκέλλα και Πρασσάς Ευάγγελος, χωρίς ωστόσο να μπορέσουν να κατακτήσουν μια θέση στο βάθρο.

Το Δ.Σ. και η πρόεδρος κα Γκαγκανιάρα Κων/να συγχαίρει τους προπονητές Μπάμπη Ντόβα και Μιχάλη Λάκη για τις μεγάλες επιτυχίες του συλλόγου "ΕΥΖΗΝ" σε Πανελλήνιο επίπεδο.