Δεκαεφτά χρονιά από την πρώτη του προβολή ο «Τσίου» έρχεται στο 7ου Ταράτσα Film Festival Λάρισας και συγκεκριμένα στην ταράτσα του Καφενείου η Γη , την Παρασκευή 21 Ιουλίου στις 21.30. Η προβολή θα γίνει παρουσία του σκηνοθέτη της\ ταινίας Μάκη Παπαδημητράτου και θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό.

Βρισκόμαστε στην άδεια Αθήνα του 2005. Ο Τσίου εθισμένος σε ουσίες προσπαθεί να βρει τη δόση του και μπλέκει μια σειρά ανθρώπους στην αναζήτηση του μέσω της αδελφής του και του μαφιόζου άντρα της.

Ακολουθεί μια αλυσίδα συναντήσεων όπου η πίεση περνάει από τον έναν στον άλλο. Η ταινία έχει αποσπάσει Βραβείο Σεναρίου, Πρωτοεμφανιζόμενου Σκηνοθέτη και FIPRESCI στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης.

Ο Μάκης Παπαδημητράτος είναι ηθοποιός, σκηνοθέτης, συγγραφέας. Δείγμα της δουλειάς του στο θέατρο είναι οι παραστάσεις «Τσίου (2023) , «Λεόντιος και Λένα» (2010), «Μαρά/Σαντ» (2010), «Εθνικός Ελληνορώσων» (2018) κ.α.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους. Να σημειωθεί ότι οι ταινίες του Φεστιβάλ απευθύνονται σε ενήλικο κοινό.

Κρατήσεις θέσεων καθημερινά 17.00-19.00 στο τηλέφωνο (6946770148 – Cosmote)

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Ταράτσα film festival : Facebook & Instagram «Taratsa film festival Larisas» και στο e-mail taratsafestival@gmail.com