Συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΣΚΑΙ έδωσε το πρωί της Πέμπτης ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αναφερόμενος μεταξύ άλλων στην τραγωδία των Τεμπών, μετά και τη συζήτηση στη Βουλή και την υπερψήφιση της πρότασης του ΚΚΕ για εξεταστική επιτροπή, ενώ αναρωτήθηκε πως «αν δεν είχε γίνει το δυστύχημα θα γινόταν αυτή η προκαταρκτική;».

«Ο,τι και να κάνουμε κατηγορούμαστε για συγκάλυψη. Είναι μεγάλο άλμα να πεις ότι επειδή δεν έγινε κάτι καλά στην “717” υπάρχουν ποινικές ευθύνες. Αν δεν είχε γίνει το δυστύχημα θα γινόταν αυτή η προκαταρκτική; Εμείς είπαμε ναι στην εξεταστική. Ηταν η πιο δύσκολη στιγμή για μένα όταν επισκέφτηκα το σημείο. Οφείλουμε να εξασφαλίσουμε ότι δεν θα ξαναγίνει ποτέ», ανέφερε έπειτα από σχετική ερώτηση.

Για τη Θεσσαλία είπε ότι "πρέπει να υποστηρίξουμε αφενός τους ανθρώπους που έπαθαν μια μεγάλη καταστροφή και έχουμε κινηθεί με μεγάλη ταχύτητα".

Είπε επίσης ότι έχουμε ζήτημα με τα έργα υποδομών και υπενθύμισε ότι την επόμενη Τετάρτη θα συζητηθούν όλα στη Βουλή.

«Το μεγάλο πρόβλημα είναι η διαχείριση του νερού. Θα δούμε αποτελέσματα σε ορίζοντα τετραετίας. Δεν είναι μόνο οι πλημμύρες. Δεν έχουμε αρκετό νερό για άρδευση στη Θεσσαλία».