Υποψήφιος σύμβουλος στο πλευρό του Γεωργίου Μανώλη κατέρχεται ο νέος και δραστήριος κ. Γιώργος Μουρτζίλας στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου στον συνδυασμό "Νέα Δύναμη", που έχει πρωταγωνιστή τον πολίτη του Δήμου Τεμπών.

Ο κ. Μουρτζίλας γεννήθηκε στο Μακρυχώρι του Δήμου Τεμπών.

Η ανιδιοτελής αγάπη του προς το συνάνθρωπο και η αγάπη του για τα κοινά, οδήγησε τον κ. Μουρτζίλα να θέσει υποψηφιότητα στον συνδυασμό "Νέα Δύναμη".

Ο κ. Μουρτζίλας προστέθηκε στην ομάδα του Δημάρχου κ. Μανώλη, καθώς επιθυμεί να προσφέρει και να δώσει τον καλύτερο εαυτό του, ώστε να πραγματοποιηθούν ακόμη περισσότερα έργα στον τόπο του.

Στηρίζει δυναμικά τον συνδυασμό "Νέα Δύναμη" του κ. Μανώλη, καθώς πιστεύει απόλυτα ότι είναι ο μοναδικός υποψήφιος Δήμαρχος, ο οποίος πραγματικά αγαπά τον τόπο του ανιδιοτελώς και εργάζεται σκληρά, χωρίς να κάνει διακρίσεις.

Ο Δήμαρχος Τεμπών τον καλωσορίζει και του εύχεται καλό αγώνα και καλή επιτυχία.

Ο Δήμαρχος Τεμπών κ. Γεώργιος Μανώλης καλωσορίζει στον συνδυασμό "Νέα Δύναμη" τον κ. Στέλιο Γκούμα, υποψήφιο σύμβουλο στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου, στον συνδυασμό που έχει επίκεντρο τον δημότη και βελτιώνει καθημερινά τις ανάγκες του με έργα και δράσεις, όπου συμβάλλουν στην ανάπτυξη του βιοτικού επιπέδου του κάθε πολίτη.

Ο κ. Στέλιος Γκούμας κατάγεται από την Καλλιπεύκη του Δήμου Τεμπών και ενσωματώθηκε στο ψηφοδέλτιο του Δημάρχου Τεμπών, καθώς υποστηρίζει ότι η τωρινή δημοτική Αρχή έχει αλλάξει την καθημερινή ζωή των κατοίκων προς το καλύτερο και θα συνεχίσει με ακόμη περισσότερα έργα.

Ο κ. Γκούμας γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Καλλιπεύκη, σε αυτό το όμορφο ορεινό χωριό, στους πρόποδες του Ολύμπου και εργάζεται ως Αστυνομικός Είναι σίγουρος ότι την υλοποίηση των έργων, μόνο ο Δήμαρχος Τεμπών κ. Γιώργος Μανώλης και η τωρινή δημοτική Αρχή έχουν τη δύναμη και τη μαχητικότητα να ολοκληρώσουν.

Ο Δήμαρχος Τεμπών εύχεται και στους δύο υποψηφίους καλή δύναμη και καλή επιτυχία.