Σε ανακοίνωση της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Λάρισας αναφέρονται τα εξής:

"Οι αποκαλύψεις του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ για το predator και τις μυστικές παρακολουθήσεις καθώς και ο συνεχής αγώνας του για διαφάνεια και δημοκρατία σήμερα δικαιώνεται.

Δέκα ημέρες τώρα προσπαθούσαν να μας πείσουν οτι όλα αυτά δεν ισχύουν πως λέμε ψέματα και πως κάνουμε φτηνή και παλαιοκομματική αντιπολίτευση.

Σήμερα λοιπόν παραιτήθηκαν ο Γ.Γ του Πρωθυπουργού , και ανιψιός του, και ο διοικητής της ΕΥΠ μέσα σε λίγα λεπτά της ώρας.

Οι σημερινές εξελίξεις , οι σημερινές παραιτήσεις αποτελούν μια ξεκάθαρη δικαίωση του ΠΑΣΟΚ και του Νίκου Ανδρουλάκη.

Το Μαξίμου προσπάθησε να υποβαθμίσει την υπόθεση παρακολούθησης όμως δεν τα κατάφερε. Οι παραιτήσεις επιβεβαιώνουν οτι η υπόθεση πρέπει να πάει μέχρι τέλους.

Επιμένουμε στο θεσμικό ρόλο της δικαιοσύνης και τονίζουμε πως η έρευνα δεν πρέπει να σταματήσει και δεν θα σταματήσει μέχρι να πάρουμε απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα μας. Ερωτήματα όχι μόνο που θέσαμε ως ΠΑΣΟΚ αλλά τα ερωτήματα που πρέπει να απαντηθούν για κάθε πολίτη αυτής της χώρας.

Είναι πλέον φανερό πως υπάρχει μείζον θέμα δημοκρατίας και διαφάνειας στη χώρα , και η ευθύνη βαραίνει απευθείας τον Πρωθυπουργό.

Αν δεν μπορεί και δεν αντέχει να ανταποκριθεί στο δημοκρατικό του καθήκον , ας προκηρύξει εκλογές.

Η δημοκρατία δεν έχει αδιέξοδα.

Όλα στο φως."