Εθιμοτυπική συνάντηση, πραγματοποίησε η Γραμματέας της Κ.Ο. του Κινήματος Αλλαγής και Βουλευτής Λάρισας, Ευαγγελία Λιακούλη ,με το Προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας του Δήμου Λαρισαίων .

Στη συνάντηση, παρευρέθηκαν, η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας, Μυσιρλή Φωτεινή και ο Αντιπρόεδρος Χατιλάρης Παύλος .Οι εκπρόσωποι ,ενημέρωσαν τη Βουλευτή για τις δράσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας και τη συνολική πορεία του καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

Επίσης, πληροφόρησαν την κα Λιακούλη, για την έως τώρα προετοιμασία για το 2ο Φεστιβάλ Νεολαίας & Διά Βίου Μάθησης ,που θα λάβει χώρα από τις 30 Ιουνίου έως τις 2 Ιουλίου, στον Πολυχώρο του Μύλου του Παππά, με πλήθος δράσεων, συναυλιών, θεατρικών παραστάσεων , προβολή ταινιών μικρού μήκους και workshops .

Μάλιστα ειδικά συζήτησαν για την ενότητα με θεματολογία: «Ουσιαστική Ισότητα των φύλων στην τοπική ζωή», , για το ρόλο των γυναικών στις διαδικασίες λήψης αποφάσεων και αναζήτησαν τα προσωπικά βιώματα-προκλήσεις που η βουλευτής έχει αντιμετωπίσει το διάστημα της μακράς θητείας της στην πολιτική δράση.

Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης, η Ευαγγελία Λιακούλη δήλωσε τα εξής:

«Με πολλή χαρά, δέχτηκα την πρόταση του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας Δήμου Λαρισαίων προκειμένου να γνωριστούμε από κοντά και να ενημερωθώ για τις δράσεις της Νεολαίας του Τόπου μας. Συνάντησα ,πρόσωπα φρέσκα, γεμάτα όρεξη και ενθουσιασμό , με αστείρευτη διάθεση να προσφέρουν ενεργά στην πόλη που γεννήθηκαν και κατοικούν. Παιδιά που θα συμβάλλουν με τις όμορφες ιδέες τους , ως φορέας Ανανέωσης και Δημιουργικότητας.

Όλοι μαζί , οφείλουμε να συνειδητοποιήσουμε ότι αξίζει την κάθε περίσταση ,να την μετατρέπουμε σε ευκαιρία δράσης και αποτύπωσης θετικών πραγμάτων, και να τα απογειώνουμε μέσα από συλλογικότητες , δίνοντας ¨βήμα ¨ στο Φυτώριο των νέων μας παιδιών. Από την πλευρά μου, διαβεβαίωσα ότι θα είμαι συνοιδοπόρος και αρωγός, σε κάθε πρωτοβουλία και δράση του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας του Δήμου Λαρισαίων , πάντα με όραμα και προσδοκία δίπλα στους νέους σε ό, τι και αν χρειαστούν και ευχήθηκα καλή επιτυχία στο φεστιβάλ που διοργανώνουν »