Την Κρανιά επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Τεμπών κ. Μανώλης, συνοδευόμενος από Αντιδημάρχους και υποψήφιους συμβούλους. Την ομιλία του παρακολούθησαν αρκετοί κάτοικοι της Κρανιάς.

Στην ομιλία του αναφέρθηκε για τα έργα που πραγματοποιήθηκαν στην δημοτική κοινότητα Κρανιάς και αυτά που ήδη έχουν δρομολογηθεί και προγραμματιστεί για την επόμενη πενταετία.

Έργα, εσωτερικής και αγροτικής οδοποιϊας, ύδρευσης, αναπλάσεις, δημιουργία ξενώνα και σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας την κατασκευή του δρόμου παράκαμψη Πυργετού - Κρανιά - Καλλιπεύκη.

Έργα σημαντικά, καθώς η πραγματοποίησή τους θα συμβάλλει και θα διευκολύνει ακόμη περισσότερο την καθημερινή και επαγγελματική ζωή των κατοίκων.

"Τα έργα που ανέφερα, μόνο η δική μας δημοτική Αρχή μπορεί να τα φέρει εις πέρας και να τα ολοκληρώσει. Μόνο ο Συνδυασμός ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΗ, μπορεί να εκπονήσει τέτοιου είδους έργα. Ο Συνδυασμός ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΗ, αποτελείται από 134 υποψηφίους, έτοιμους να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους, για να υλοποιήσουν το όραμα της δημοτικής Αρχής, για ένα καινοτόμο και σύγχρονο Δήμο Τεμπών", ανέφερε ο κ. Μανώλης.

Είμαστε κοντά σας, με το βλέμμα στο μέλλον!

Εμπιστευτείτε μας γιατί το αξίζουμε!