Η Αντιδημαρχία Πολιτισμού & Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων στο πλαίσιο της αποστολής της και σε συνδυασμό με την ειδική συνθήκη στην οποία αυτό το διάστημα διάγουμε το βίο μας, ανεβάζει στη σελίδα της, μεγάλες παραγωγές της (όπερες, συναυλίες κοκ).

Το σύνθημα είναι: ο Πολιτισμός ποτέ δεν κατεβάζει ρολά.

Κάνουμε υπομονή, μένουμε σπίτι για το καλό όλων μας, και απολαμβάνουμε τη συναυλία του πολυβραβευμένου γυναικείου φωνητικού συνόλου του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας "InDONNAtion" με τίτλο  «Με φωνές ελληνικές»,  ένα αφιέρωμα σε καταξιωμένες Ελληνίδες ερμηνεύτριες, τιμώντας τον σημαντικό ρόλο που αυτές διαδραμάτισαν στο μουσικό γίγνεσθαι της χώρας επί δεκαετίες.

Η συναυλία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 17 και την Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018 στο ΔΩΛ, με αγαπημένες και διαχρονικές επιτυχίες ερμηνευτριών όπως: Αρλέτα, Μοσχολιού, Γαλάνη, Τσανακλίδου, Βιτάλη, Μούσχουρη, Αρβανιτάκη, Πόλυ Πάνου, Μερκούρη, Πρωτοψάλτη, Μαρινέλλα, Μπέλλου, Λίντα.

Η ιδιαίτερα απαιτητική επεξεργασία για χορωδία και πιάνο, έγινε από τον συνθέτη Μιχάλη Σαπουντζή.

Ο χορός, αποτελεί σημαντικό συστατικό της παράστασης, καθώς συμμετέχει η Δημοτική Σχολή Μπαλέτου Λάρισας και ο χορευτής Νίκος Σαλβάρας, απόφοιτος της Εθνικής Λυρικής Σκηνής.

Η χορογραφημένη κίνηση της χορωδίας δεν λείπει και απ’ αυτή την εμφάνιση, με τη χορογράφο Ελένη Μάρκου να προσεγγίζει το ελληνικό ρεπερτόριο με ιδιαίτερη ευαισθησία και πρωτοτυπία, δημιουργώντας ένα θεατρικό-χορευτικό δρώμενο υψηλών απαιτήσεων και ποιότητας.

Η ομάδα των μουσικών που πλαισιώνει τη χορωδία αποτελείται από τους: Γιάννη Μακρυγιάννη στα κρουστά, Φωτεινή Αναστασιάδου στο ακορντεόν, Βασίλη Λιάκο στο μπάσο και Σπύρο Παππά στην ηλεκτρική κιθάρα.

Στο πιάνο συνοδεύει η Φρόσω Αστ. Κτιστάκη. Μουσική διεύθυνση Δημήτρης Κτιστάκης.