Η Αντιδημαρχία Πολιτισμού στον 2ο κύκλο της διαδικτυακής πρωτοβουλίας της με τίτλο “Ο Πολιτισμός ποτέ δεν κατεβάζει ρολά”, παρουσιάζει αποσπάσματα από το ρεσιτάλ κιθάρας του Λαρισαίου  Γιάννη Μπάγιου που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη  23  Ιανουαρίου  2018 στην Αίθουσα  Συναυλιών του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας.

Κάθε Δευτέρα και Πέμπτη, ένας άλλος μουσικός ή σχήμα θα μας κρατά συντροφιά από τη σελίδα μας, έως ότου ξανασυναντηθούμε καλλιτέχνες και θεατές.

Μπορείτε, επίσης, να εγγραφείτε στο κανάλι μας στο youtube για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα βίντεο που δημοσιεύονται.

Συμμετέχει o Θάνος Κυρίδης στο cajon.

Πρόγραμμα

Se  Ela  Perguntar  (DIlermando Reis)

Lya  (Gerardo  Nunez)

Estacion Primavera  (Vicente  Amigo)

https://www.youtube.com/watch?v=12qMmcLBE1U&fbclid=IwAR3WPBTwR3hhefssm8aojwVAfSlN4AIGQVzjnpsZ-Syx0FfpEwXafjdhvVE

Βιογραφικό

Ο  Γιάννης Μπάγιος γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Λάρισα.

Πήρε τα πρώτα μαθήματα  μουσικής από τον πατέρα του πάνω σε μια παλιά ηλεκτρική κιθάρα. Στην ηλικία των έντεκα ξεκίνησε μαθήματα κλασσικής κιθάρας στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας με καθηγητή τον Απόστολο Λιάλιο.

Το 2006 ολοκλήρωσε τις σπουδές του και απέκτησε το δίπλωμα της κιθάρας. Στη συνέχεια παρακολούθησε μαθήματα κιθάρας  flamenco με  το  Θωμά  Νάτση στη  Θεσσαλονίκη.

Από νεαρή ηλικία συμμετέχει ενεργά στα καλλιτεχνικά δρώμενα της πόλης της Λάρισας ενώ επίσης έχει διδάξει σε μουσικά σχολεία, στις λέσχες πολιτισμού του δήμου και στις δομές των  ΚΔΑΠ.

Από το 2009 εργάζεται ως καθηγητής κιθάρας στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας.