Το ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ ξεκινά μουσικά τις φετινές του εκδηλώσεις με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Κατά των Ναρκωτικών. 

Για άλλη μία χρονιά, το ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ έρχεται με την καθιερωμένη συναυλία του, να δηλώσει πως είναι εδώ, για όλους τους εξαρτημένους, χωρίς διακρίσεις και με στόχο τη θεραπεία και την κοινωνική τους επανένταξη. 

Για το ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ θα τραγουδήσει ο Μπάμπης Στόκας, ένας από τους πιο ταλαντούχους Έλληνες τραγουδοποιούς. Ο Μπάμπης Στόκας με εφόδιο τη σπουδαία φωνή του και την ξεχωριστή ερμηνεία του, έχει έναν μοναδικό τρόπο να μας ταξιδεύει από το χθες έως το σήμερα και με την ικανότητά του να κινείται δημιουργικά ανάμεσα σε ροκ τραγούδια, σε λαϊκά μονοπάτια αλλά και στις πιο τρυφερές μπαλάντες δεν μπορεί, παρά να μας συνεπάρει.

Μαζί του ο Κώστας Παρίσης (Υπόγεια ρεύματα). 

Παρουσιάζει ένα πρόγραμμα - μια μουσική αναδρομή σε τραγούδια που τον χαρακτήρισαν: κομμάτια των Πυξ Λαξ που όλοι συνεχίζουμε να τραγουδάμε, επιλογή από τα λαϊκά που αγαπάει, τραγούδια της προσωπικής του διαδρομής, για να μας οδηγήσει τελικά στην πιο πρόσφατη δισκογραφική του δουλειά, την «Αυλή των Τρελών», σε στίχους του Άλκη Αλκαίου.

Ένα πλούσιο και απρόσμενο ανθολόγιο αγαπημένων τραγουδιών, ερμηνευμένο πάντα με άξονα το προσωπικό αίσθημα του Μπάμπη Στόκα, που φέρνει τον ακροατή σε επαφή με μερικές από τις ωραιότερες στιγμές του νεότερου ελληνικού ρεπερτορίου.

Το σκοτάδι του ενός, δύο μαζί το κάνουν φως… τραγουδά στον «Υπνόσακο» ο Μπάμπης Στόκας και θα μας ταξιδέψει παντού! Από την Ανατολή μέχρι τη Δύση, από το ροκ μέχρι τα λαϊκό, από το χθες μέχρι το σήμερα!

Μαζί του παίζουν οι μουσικοί: 

Δημήτρης Καρασούλος - Κιθάρες

Χάρης Χαραλάμπους - Μπάσο 

Γιώργος Παχής - Μπουζούκι, Μαντολίνο, Μπαγλαμά

Αλέξης Σταυρόπουλος - Τύμπανα

Δημήτρης Μπέλλος - Πλήκτρα, Πιάνο

Ηχοληψία: Σάκης Πυριόχος 

Συμμετέχει το μουσικό συγκρότημα “ΕΝΑΛΛΑΞ”.

Γενική είσοδος: 10 €

Προπώληση: 8€, στα Βιβλιοπωλεία “ΠΑΙΔΕΙΑ” & “FLASH - ΚΑΛΤΣΑΣ” & στο Καφέ “ΚΛΙΜΑΞ”. 

      Management/Οργάνωση Παραγωγής: Stray Music 

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ

Το θεραπευτικό πρόγραμμα ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ είναι Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου (Ν.Π.Ι.Δ.) και τελεί υπό την εποπτεία του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης. 

Το ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ λειτουργεί στη Λάρισα από το 1989 προσφέροντας υποστήριξη και θεραπεία σε χρήστες ναρκωτικών ουσιών και τις οικογένειές τους. 

Όλες οι υπηρεσίες παρέχονται δωρεάν, με σεβασμό στο απόρρητο των πληροφοριών.