Το φεστιβάλ Μουσικότροπο, ένα μουσικό στολίδι που έρχεται να μας μυήσει στην τέχνη της μουσικής, πρόκειται να βρίσκεται πάλι κοντά μας και
συγκεκριμένα τον Μάρτιο και Απρίλιο. 

Στο πρόγραμμά του περιλαμβάνει συναυλίες μουσικής, αλλά και πρωτότυπα εκπαιδευτικά εργαστήρια, δίνοντας στους επαγγελματίες μουσικούς και στους φιλόμουσους, τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν δράσεις υψηλού επιπέδου, αναβαθμίζοντας συνολικά το μουσικό επίπεδο της πόλης.

Δύο σημαντικοί Λαρισαίοι καλλιτέχνες, δύο αδέρφια που δραστηριοποιούνται στον χώρο της μουσικής, η Ιωάννα και ο Γιώργος Σιοπούδης, πρόκειται να πρωταγωνιστήσουν στη δεύτερη μεγάλη συναυλία του φεστιβάλ στις 19 Μαρτίου στην αίθουσα συναυλιών του ΔΩΛ. 

Στη συναυλία θα παρουσιαστεί το κουαρτέτο της Ρώμης "QuartettOrfeo", του οποίου ιδρυτικό μέλος είναι ο εξαιρετικός βιολονίστας Γιώργος Σιοπούδης, ερμηνεύοντας το Κουαρτέτο εγχόρδων Νο. 1 του Εϊτόρ Βίλα - Λόμπος, ενώ στη συνέχεια θα συμπράξουν με τη γνωστή πιανίστα Ιωάννα Σιοπούδη, στο απαιτητικό κουιντέτο για πιάνο και κουαρτέτο εγχόρδων σε φα ελάσσονα του Σεζάρ Φρανκ.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 19 Μαρτίου και ώρα 20:30 στην Αίθουσα Συναυλιών του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας.
Εισιτήρια στο viva.gr καθώς και στο Public (Κούμα 6, Λάρισα)

Επιπλέον πληροφορίες για τη συναυλία, αλλά και για το συνολικό πρόγραμμα του φεστιβάλ βρίσκονται στην επίσημη ιστοσελίδα www.mousikotropo.gr