Μεγάλη επιτυχία για την ανδρική χορωδία του Μουσικού Συλλόγου Λάρισας στην Κέρκυρα με τη συμμετοχή και τη βράβευσή της στο Διεθνές Φεστιβάλ και Διαγωνισμό Χορωδιών, στον οποίο συμμετείχαν 26 χορωδίες από 6 χώρες και πραγματοποιήθηκε στο καταπράσινο νησί του Ιονίου από 12 έως 16 Οκτωβρίου.

Ένα ακόμη βραβείο προστέθηκε στα πολλά διεθνή και ελληνικά βραβεία και διακρίσεις που έχει ο Μ.Σ.Λ. στην 85χρονη ιστορία και διαδρομή του στο πολιτιστικό στερέωμα της πόλης, της χώρας μας και της Ευρώπης. Στην πολύτιμη συλλογή του Συλλόγου προστέθηκε το ασημένιο δίπλωμα που κατέκτησε η χορωδία στο διεθνή διαγωνισμό της Κέρκυρας. 

Ερμηνεύοντας ένα δύσκολο ρεπερτόριο, με διδασκαλία και διεύθυνση του Μαέστρο κ. Χρήστου Κτιστάκη η χορωδία πέτυχε με βαθμολογία 19,00 να πάρει το ασημένιο δίπλωμα της Κατηγορίας Β με βαθμό δυσκολίας II. Νικητής, συγκεντρώνοντας την υψηλότερη βαθμολογία, ο Μουσικός Σύλλογος στην κατηγορίας,  στην οποία δεν δόθηκε χρυσό δίπλωμα (ελάχιστη απαίτηση βαθμολογίας 20), πέτυχε ωστόσο  την τρίτη μεγαλύτερη βαθμολογία χορωδιών ενηλίκων όλων των κατηγοριών.

Εντυπωσιακή ήταν η εμφάνιση της ανδρικής χορωδίας του Συλλόγου και στη  ΄΄συναυλία φιλίας΄΄ που δόθηκε στον ιδιαίτερης ομορφιάς ναό του Αγίου Γεωργίου στο παλιό κάστρο της Κέρκυρας. Σε μία κατάμεστη αίθουσα καταχειροκροτούμενος από τους θεατές ερμήνευσε χορωδιακά τραγούδια με ιδιαίτερη επιτυχία.

Συμμετέχοντας με εκατοντάδες άλλους Έλληνες και ξένους χορωδούς σε αυτό το άψογα οργανωμένο πολιτιστικό φεστιβάλ ο Μουσικός Σύλλογος Λάρισας μαζί με την γυναικεία χορωδία της πόλης μας Indonnation επικράτησαν όλων στην Κέρκυρα προκαλώντας τα καλύτερα σχόλια πολλών για λογαριασμό της πόλης της Λάρισας και του πολιτιστικού της επιπέδου.