Ο Περιβαλλοντικός Μορφωτικός Σύλλογος Σκήτης Αγιοκάμπου σε συνεργασία με την κοινωφελή επιχείρηση του Δήμου Αγιάς «Καλυψώ», την Περιφέρεια Θεσσαλίας και την τοπική κοινότητα Σκήτης, συνεχίζει τις καλοκαιρινές του εκδηλώσεις με μια μουσική βραδιά αφιερωμένη στη θάλασσα και το φεγγάρι.

Η εκδήλωση «Στο φως του φεγγαριού με θέα στο Αιγαίο», θα πραγματοποιηθεί στην ανάπλαση της παραλίας του Αγιοκάμπου, την Παρασκευή 22 Ιουλίου στις 10 το βράδυ.

Την εκδήλωση θα ανοίξει ο Περιβαλλοντικός Μορφωτικός Σύλλογος, στη συνέχεια η ηθοποιός – θεατρολόγος Θεοδώρα Μουκούλη και η τραγουδοποιός Αντωνία Βισβίκη θα απαγγείλουν ποιήματα εμπνευσμένα από τη θάλασσα και το φεγγάρι.

Θα ακολουθήσει μουσική βραδιά με τραγούδια του Θεοδωράκη, του Χατζιδάκι, και άλλων Ελλήνων συνθετών από τους μουσικούς Σπύρο Καβαλιεράτο στην κιθάρα και τραγούδι, Αντώνη Ζαφειρίου πιάνο, Αποστόλη Ζακκά μπουζούκι και την Αντωνία Βισβίκη στο τραγούδι.

Έκπληξη της βραδιά ο μικρός μαθητής του Ωδείου Λάρισας Περικλής Στραβόπουλος ο οποίος θα παίξει στο πιάνο μελωδίες του Χατζιδάκι.

Οι διοργανωτές υπόσχονται στους επισκέπτες ότι θα απολαύσουν μια ξεχωριστή βραδιά υπό το φως του φεγγαριού με ποίηση και μουσική.

Είσοδος ελεύθερη