Η Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας (Δ.Ε.Ε.Π.) Λάρισας και η Δημοτική Τοπική Οργάνωση (ΔΗΜ.Τ.Ο.) Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας ενόψει των Άγιων ημερών, πραγματοποίησαν  επίσκεψη στα δύο νοσοκομεία της πόλης μας, για να προσφέρουν χριστουγεννιάτικα δώρα και χαρά στα παιδιά που νοσηλεύονται τις ημέρες αυτές στις παιδιατρικές κλινικές, καθώς και ιατρικό υλικό προστασίας.

Αρχικά, η αντιπροσωπεία μελών της Δ.Ε.Ε.Π. Λάρισας και της ΔΗΜ.Τ.Ο. Λάρισας, επισκέφθηκε το Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας και προσέφερε δώρα στα παιδιά της Παιδιατρικής Κλινικής. Συναντήθηκε με τον Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας κ. Γρηγόριο Βλαχάκη, τη Διευθύνουσα του Γ.Ν.Λάρισας κα Βασιλική Ζήση και τη Διευθύντρια της Παιδιατρικής Κλινικής του Γ.Ν.Λάρισας κα Σοφία Αλευρά.

Κατόπιν επισκέφθηκε την Παιδιατρική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας όπου προσέφερε και εκεί χριστουγεννιάτικα δώρα στα παιδιά που νοσηλεύονται. Συναντήθηκε με τον Διοικητή και τον αναπλ.Διοικητή του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας κ.κ.Δημήτριο Κατσικονούρη και Γεώργιο Αποστολίνα αντίστοιχα και την Προϊσταμένη της Παιδιατρικής Κλινικής του Π.Γ.Ν. Λάρισας κα Παρασκευή Ζεμπίλη.   

Εκ μέρους της Δ.Ε.Ε.Π. Λάρισας και της ΔΗΜ.Τ.Ο. Λάρισας παρευρέθησαν, η Πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. κα Σοφία Ζαχαρή, η Τομεάρχης Κοινωνικής Μέριμνας της Δ.Ε.Ε.Π. κα Κατερίνα Σακελλαρίου και η Τομεάρχης Εργασίας και Ασφάλισης της Δ.Ε.Ε.Π. κα Ειρήνη Τζιαστούδη. 

Τέλος, ο πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. Λάρισας κ.Χρήστος Καπετάνος συνεχάρη τις διοικήσεις των 2 νοσοκομείων, το νοσηλευτικό, ιατρικό και διοικητικό προσωπικό για τη συνεισφορά τους στην αντιμετώπιση της πανδημίας καθώς επίσης και τη Διοίκηση και το προσωπικό της 5ης ΥΠΕ Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας, για τον συνεπή και υπεύθυνο συντονισμό της όλης διαδικασίας.