Σε συγκέντρωση μελών και φίλων του Κινήματος Αλλαγής στη Λάρισα μίλησε σήμερα ο υποψήφιος για την προεδρία του κόμματος Χάρης Καστανίδης.

Ενόψει των εσωκομματικών εκλογών που θα διεξαχθούν στις 5 και 12 Δεκεμβρίου απηύθυνε θερμή πρόσκληση για αθρόα συμμετοχή στη διαδικασία προκειμένου, όπως τόνισε, “να καταδειχθεί το ανανεωμένο ενδιαφέρον για την παράταξη αλλά και να προστατευθεί το αποτέλεσμα ως αποτέλεσμα της κοινωνίας και όχι άλλων ιδιόμορφων μηχανισμού”.

Ο κ. Καστανίδης άσκησε επίσης κριτική στην κυβέρνηση για τους χειρισμούς της στο θέμα της επιδημιολογικής κρίσης.

“Δεν είναι δυνατό ο σκληρός πυρήνας του κράτους  με κοινωνικές ομάδες όπως τα σώματα ασφαλείας, οι ένοπλες δυνάμεις και η εκκλησία, να έχουν χαμηλότερα ποσοστά εμβολιασμού από τις  άλλες κατηγορίες Ελλήνων. Πρέπει να υπάρξει ειδική πρόνοια από το κράτος, γιατί είναι αντιφατικό άλλους να τους στέλνεις σε αναστολή και για άλλους να μην έχεις κανένα μέτρο” τόνισε χαρακτηριστικά.

Ταυτόχρονα ο κ Καστανίδης κάλεσε την κυβέρνηση “να διδαχτεί από το παράδειγμα της Πορτογαλίας. Να αφήσουν υπουργοί και επιδημιολόγοι μια ακατάσχετη πολυλογία που πολλές φορές δημιουργεί σύγχυση και να αναθέσουν σε ένα άτομο την επικοινωνιακή εκστρατεία αλλά και την επιχείρηση εμβολιασμού” κατέληξε.

ertnews.gr