«Η Ευρώπη αποδομείται, διαλύεται. Γιαυτό και η Ελλάδα ασφυκτιά», δήλωσε μιλώντας στην κεντρική πλατεία της Λάρισας ο Γ. Βαρουφάκης, σε εκδήλωση του κόμματος «Μέρα 25». Ο κ. Βαρουφάκης, υπογράμμισε ότι το «Μέρα 25» αντιμετωπίζει σοβαρά τις ευρωεκλογές και δεν τις θεωρεί ως πρόβα τζενεράλε για τις εθνικές εκλογές.
«Είμαστε το μοναδικό κόμμα που έχει πρόγραμμα για το τι πρέπει να γίνει στην Ευρώπη, πρόγραμμα επενδύσεων και καταπολέμησης της φτώχειας», ξεκαθάρισε ο κ. Βαρουφάκης, ο οποίος χαρακτήρισε ύβρη τη σκανδαλολογία που επικρατεί, απέναντι σε ένα λαό που είναι στο πάτωμα.
«Η διχόνοια ήταν αυτή που γονάτισε τους Ελληνες σε πολλές στιγμές της ιστορίας μας», είπε ο ομιλητής και πρόσθεσε ότι οι μεγάλες μας ήττες ως λαός δεν έρχονται επειδή ο εχθρός είναι σιδηρόφρακτος, αλλά επειδή εμείς ανοίγουμε τις κερκόπορτες.
Ο κ. Βαρουφάκης, αναφέρθηκε στο πρόγραμμα των 100 πρώτων ημερών για την Ευρώπη του «Μέρα 25» και τις προτάσεις για να αλλάξει πορεία το ευρωπαϊκό οικοδόμημα.
Πριν τον επικεφαλής του «Μέρα 25» απηύθυνε χαιρετισμό, η υποψήφια ευρωβουλευτής του κόμματος Σ. Σακοράφα, η οποία παρουσίασε επί σκηνής και τους υπόλοιπους υποψηφίους του κόμματος στις ευρωεκλογές.

ert.gr