Άμεση ήταν η αντίδραση του δημάρχου Λαρισαίων Απόστολου Καλογιάννη στο άκουσμα της είδησης του σοβαρού τραυματισμού των δύο 16χρονων παιδιών χθες βράδυ στην γέφυρα του Αλκαζάρ, που έχει σοκάρει την κοινωνία της Λάρισας. 

Καθώς το 16χρονο αγόρι είναι σοβαρά τραυματισμένο και χρειάζεται χειρουργείο και αίμα, άμεσες ήταν οι ενέργεις του Απόστολου Καλογιάννη προκειμένου και ο Δήμος να συνδράμει στην αποκατάσταση της υγείας των παιδιών, που νοσηλεύονται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας. 

Με ανάρτησή του σε κοινωνικό μέσο δικτύωσης ο δήμαρχος Λαρισαίων κάνει γνωστό πως "σε συνεννόηση με τις προέδρους της 2ης και της 3ης Κοινότητας του Δήμου μας, κυρίες  Σοφία Γκουνέλα  και Ειρήνη Χατζούλη ενημερώσαμε την Αιμοδοσία του ΠΠΝΛ ότι οι τράπεζες αίματος των δυο κοινοτήτων διαθέτουν μονάδες αίματος  για την χειρουργική αντιμετώπιση της υγείας των παιδιών".  

Αναλυτικά ο δήμαρχος Λαρισαίων δήλωσε τα εξής: 

Προκάλεσε σοκ σε όλους μας το τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε χθες βράδυ στην γέφυρα του Αλκαζάρ και το γεγονός ότι δυο νέα παιδιά τραυματίστηκαν σοβαρά. 

Σε συνεννόηση με τις προέδρους της 2ης και της 3ης Κοινότητας του Δήμου μας, κυρίες  Σοφία Γκουνέλα  και Ειρήνη Χατζούλη ενημερώσαμε την Αιμοδοσία του ΠΠΝΛ ότι οι τράπεζες αίματος των δυο κοινοτήτων διαθέτουν μονάδες αίματος  για την χειρουργική αντιμετώπιση της υγείας των παιδιών. 

Ενημερώθηκα επίσης για τη μεγάλη και συγκινητική ανταπόκριση συμπολιτών, συλλόγων και οργανώσεων που κινητοποιήθηκαν άμεσα και ανταποκρίθηκαν στην έκκληση για προφορά αίματος. 

Οι ευχές όλων των Λαρισαίων για αποκατάσταση της υγείας συνοδεύουν  τα παιδιά.