Το Συνδικάτο Οικοδόμων και Συναφών επαγγελμάτων Νομού Λάρισας με αφορμή το θάνατο του 32χρονου εργάτη αναφέρει τα εξής:
"Το Συνδικάτο Οικοδόμων και Συναφών επαγγελμάτων Ν Λάρισας, αποχαιρετά τον 32χρονο αδικοχαμένο συνάδελφο Γιάννη Ζυγοροδήμο, που υπέκυψε στα τραύματα του, μετά από σοβαρό ατύχημα την ώρα της εργασίας στην κατασκευαστική εταιρεία ΑΡΜΟΣ, λόγω της έλλειψης μέτρων προστασίας υγιεινής και ασφάλειας στους χώρους εργασίας, την χρησιμοποίηση ανειδίκευτων εργατών σε ειδικευμένες θέσεις εργασίας και την εντατικοποίηση της δουλειάς.
Με αφορμή αυτό το ατύχημα οι συνάδελφοι πρέπει να διεκδικήσουν στον συγκεκριμένο χώρο και σε κάθε χώρο δουλειάς, την εφαρμογή ουσιαστικών μέτρων προστασίας υγιεινής και ασφάλειας όλων των συναδέλφων, να σταματήσει τώρα η εντατικοποίηση της δουλείας. Το Συνδικάτο θα κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια στην οργάνωση των συναδέλφων για να διεκδικήσουν μέτρα προστασίας, για να μην υπάρξει άλλος συνάδελφος νεκρός ή τραυματίας.
Το Συνδικάτο Οικοδόμων και Συναφών επαγγελμάτων Ν. Λάρισας, εκφράζει το θερμά συλλυπητήρια στην γυναίκα του και στην οικογένεια του αδικοχαμένου Γιάννη, αντιπροσωπεία του Δ.Σ του Συνδικάτου παρευρέθηκε στην κηδεία του αδικοχαμένου συναδέλφου".