Το Πολιτιστικό Κέντρο Εκπαιδευτικών νομού Λάρισας συνεχίζει να προσφέρει το βιβλίο «Χριστούγεννα x 6», της αγαπημένης συγγραφέως κι εκπαιδευτικού, της αείμνηστης Γιώτα Φώτου, σε σχολεία του νομού Λάρισας, εκπληρώνοντας έτσι, την τελευταία της επιθυμία.

Το βιβλίο περιλαμβάνει 6 χριστουγεννιάτικα διηγήματά της και δεν πωλείται, αλλά διανέμεται δωρεάν στα σχολεία, από το ΠΟΚΕΛ.

Το εγχείρημα υποστήριξαν οικονομικά οι εκδόσεις «Ψυχογιός», που με γνώμονα την ευαισθησία στην εταιρική υπευθυνότητα ανέλαβαν το κόστος της έκδοσης του βιβλίου, ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας, «Κωνσταντίνος Κούμας», η Ε.Λ.Μ.Ε. Λάρισας (Ένωση Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης), ενώ πολύτιμη ήταν και η βοήθεια της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής κι Εκπαιδευτικών Δράσεων του Δήμου Λαρισαίων.

Το βιβλίο δόθηκε στο 23ο και 52ο Νηπιαγωγείο Λάρισας, στο 23ο Δημοτικό Σχολείο Λάρισας, στο 2ο Νηπιαγωγείο Πλατυκάμπου, στο 1ο, 2ο και 4ο Νηπιαγωγείο Αμπελώνα και στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Αμπελώνα.

(Όποιοι συνάδελφοι ενδιαφέρονται μπορούν να επικοινωνούν με την υπεύθυνη για το ΠΟΚΕΛ, Ευδοκία Ποιμενίδου, κιν. 6974578900, e-mail: pokel.larisas@gmail.com).