Η Διοίκηση του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, με ανακοίνωση που εξέδωσε  εκφράζει «δημόσια τις θερμές της ευχαριστίες στα καταστήματα «ΜΠΟΛΙΚΟ- σπιτικό φαγητό» και «ΤΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ της Νεάπολης» για την ευγενική πρωτοβουλία τους να προσφέρουν δωρεάν γεύματα στους εργαζομένους του νοσοκομείου προς ενίσχυση του έργου τους, στο δύσκολο και επίπονο αγώνα που διεξάγουν για τη νοσηλεία κρουσμάτων COVID -19 καθώς και για τον περιορισμό της διασποράς αυτού.

Τέτοιες πράξεις καταδεικνύουν αφενός μεν την κοινωνική ευαισθησία των τοπικών επιχειρήσεων και αφετέρου την αναγνώριση της προσπάθειας και του έργου του προσωπικού του νοσοκομείου, που δίνει καθημερινά μάχη για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Επιπλέον μαρτυρούν ότι όλοι, μπορούν να συμβάλλουν με διαφορετικό, αλλά εξίσου σπουδαίο τρόπο, στην αντιμετώπιση της πανδημίας..

Από πλευράς της Διοίκησης και του προσωπικού του νοσοκομείου, θέλουμε να γνωρίζετε ότι προσπαθούμε συνεχώς για το καλύτερο με αφοσίωση στον πάσχοντα συνάνθρωπο και την κοινωνία και η αλληλεγγύη και έμπρακτη στήριξη σας μας δίνουν ακόμα μεγαλύτερη  δύναμη για να συνεχίσουμε να προσφέρουμε τα μέγιστα».