Το Κέντρο Οικογενειακής Υποστήριξης του θεραπευτικού προγράμματος ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ σε συνεργασία με τον Σύλλογο Οικογένειας & Φίλων του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ συγκέντρωσαν τις ημέρες των εορτών των Χριστουγέννων είδη διατροφής για το “Χαμόγελο του Παιδιού”, καθώς και το χρηματικό ποσό των 1.010€ για την “Κιβωτό του Κόσμου”. 

Το χρηματικό ποσό παρέδωσαν οι κ.κ. Μαρία Ξανθοπούλου και Ελένη Μακρή, Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος αντίστοιχα του Συλλόγου Οικογένειας & Φίλων του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ στην εκπρόσωπο της “Κιβωτού του Κόσμου”, κα Ελεάνα Βαρέλα, την Τετάρτη 5 Ιανουαρίου. 

Ενώ, εκπρόσωπος του “Χαμόγελου του Παιδιού” παρέλαβε τα είδη διατροφής που συγκεντρώθηκαν, από το Πολιτιστικό Στέκι του Κέντρου Οικογενειακής Υποστήριξης του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ στη Λάρισα (Πηνειού 10), την Παρασκευή 7 Ιανουαρίου. 

Για άλλη μια φορά, οι άνθρωποι του Κέντρου Οικογενειακής Υποστήριξης και του Συλλόγου Οικογένειας & Φίλων του θεραπευτικού προγράμματος ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ στηρίζουν έμπρακτα εθελοντικούς Οργανισμούς το όραμα και οι αξίες των οποίων συνάδουν με τις αρχές και τις αξίες του ΚΕΘΕΑ.