Το ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ συμμετέχει στο Φεστιβάλ Πηνειού που διοργανώνει η Αντιδημαρχία Πολιτισμού & Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων από τις 21 έως τις 24 Ιουνίου από τις 18:00 έως τις 21:30, με τρεις ενδιαφέρουσες δράσεις:
«Διάλεξε το επάγγελμα σου»:
Η ζωή διάλεξε ένα επάγγελμα για εσένα. Πιστεύεις ότι ακολούθησες τις επιταγές της μοίρας ή κατάφερες να τις αψηφήσεις; Κάνε το τεστ για να το ανακαλύψεις με τη βοήθεια των στελεχών του Τμήματος Επαγγελματικού Προσανατολισμού του ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ.
Εργαστήρι «Πηνειός Fashion Club» από το Τμήμα Fashion Designer του ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ:
Τα ρούχα μας έχουν αξία, οικονομική αλλά και συναισθηματική. Η αξία όμως αυτή χάνεται όταν σταματάμε να τα φοράμε και τα κρατάμε κλεισμένα σε μία ντουλάπα. Θέλετε να μετατρέψετε ένα παλαιό ρούχο σας σε σύγχρονο vintage;Το Εργαστήρι «Πηνειός Fashion Club», με τη βοήθεια του Τμήματος Fashion Designer του ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ, ξαναδίνει ζωή στις αναμνήσεις σας και στα παλιά σας ρούχα! Ενώνουμε παρελθόν, παρόν και μέλλον δημιουργικά και ψυχαγωγικά δίνοντας νέα μορφή και χρήση σε όλα σας τα ενδύματα που χρήζουν μετατροπής.
«Μαγική φωτογραφία»:
Μπες στη μαγική φωτογραφία και μεταμορφώσου στον επαγγελματία που ονειρεύεσαι με τη βοήθεια του Τμήματος Πληροφορικής του ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ.