Ο Εμπορικός Σύλλογος Λάρισας πραγματοποίησε χθες Τρίτη 25 Ιανουαρίου στα γραφεία του συλλόγου, το πρώτο Διοικητικό Συμβούλιο του νέου έτους και την καθιερωμένη εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λάρισας κ. Σωτήριος Γιαννακόπουλος, ο Αντιπρόεδρος κ .Δημήτριος Παπαλέξης, ο Πρόεδρος της Ο.Ε.Β.Ε.Λ. κ. Γιώργος Σακελλαρόπουλος, καθώς και οι τέως πρόεδροι του Εμπορικού Συλλόγου, κ.κ. Αναστάσιος Γιαννούλης, Νικόλαος Τζίκας και Γεώργιος Τσιαπλές.

Στην κοπή της πίτας παρευρέθησε συγκεκριμένος αριθμός ατόμων σύμφωνα με τα αυστηρά πλαίσια υγειονομικής ασφάλειας και προστασίας, τηρώντας όλα τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα.

Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Λάρισας κ. Παπαδόπουλος Χαράλαμπος, στο χαιρετισμό του, αναφέρθηκε στα καίρια προβλήματα του κλάδου και τόνισε πως στην πιο δύσκολη στιγμή για το ελληνικό εμπόριο διαχρονικά, το μήνυμα είναι πως όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε περισσότερα, να διεκδικήσουμε το αυτονόητο, δηλαδή την επιβίωσή μας και να δώσουμε όραμα και ελπίδα στους νέους ανθρώπους που θέλουν να ασχοληθούν με τον εμπορικό κλάδο.

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα το κατάστημα τυροκομικών Αγορογιάννης, το αρτοποιείο Ντόλα και το κατάστημα ΦιλΕλλήνων, για την ευγενική προσφορά τους.