Ήταν μια συνάντηση με εκπλήξεις και από τις δύο πλευρές.Ο πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού περίμενε στην πόρτα το βουλευτή της Ένωσης Κεντρώων ο οποίος  μπήκε αποφασιστικά μέσα με χαρτί και στυλό στα χέρια και άρχισε να καταγράφει τα προβλήματα των αγροτών που...όπως υποστήριξε και ο ίδιος είναι "βουνό"....

Ο Χρήστος Σιδερόπουλος μάλιστα...του παραχώρησε το γραφείο του αφου δεκάδες αγρότες που βρίσκονταν εκεί  για τις δηλώσεις καλλιέργειας τον προσέγγισαν και συζήτησαν μαζί του για ασφαλιστικό,φορολογικό,κόστος παραγωγής...αλλά και για τις καταστροφές που έχουν υποστεί στα χωράφια τους.Παρόντες στη συζήτηση ήταν ο αντιπρόεδρος του Συνεταιρισμού Γιώργος Καραίσκος και ο ταμίας Νίκος Νούλας.Για "Αρμαγεδώνα" που θα χτυπήσει αλύπητα αγρότες και κτηνοτρόφους έκανε λόγο ο Γιώργος Κατσιαντώνης ο οποίος φεύγοντας πήρε μαζί του ένα ολόκληρο κατάλογο με τα δίκαια όπως είπε αιτήματα τους.

Γιώργος Κατσιαντώνης και Χρήστος Σιδερόπουλος συζήτησαν για περισσότερες απο δύο ώρες για τα πολλάπλά "χτυπήματα" που δέχονται αγρότες και κτηνοτρόφοι,με τον πρόεδρο του Συνεταιρισμού να καταλήγει λέγοντας ότι... "μας οδηγούν σε γρήγορο θάνατο".Ετοιμος να παρέμβει στα "καυτά" θέματα των αγροτών δήλωσε ο Γιώργος Κατσιαντώνης προσθέτοντας.."έχω ότι χρειάζομαι στα χέρια μου για να παρέμβω".

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του ο βουλευτής ξεναγήθηκε στο Συνεταιρισμό από τον πρόεδρο και τους δύο υπεύθυνους του ΟΣΔΕ,Δημήτρη Ντογκούλη και Ευδοξία Παπαδούλη ένω έδειξε ενθουσιασμένος απο την οργανωτικότητα και την ταχύτητα που ολοκληρώνονται οι δηλώσεις καλλιέργειας,δηλώνοντας χαρακτηριστικά...¨"μένω έκπληκτος με αυτό που βλέπω σήμερα...το σύστημα σας μου θυμίζει αυτό των Ηνωμένων Πολιτειών".

Γιώργος Κατσιαντώνης και Χρήστος Σιδερόπουλος έσφιξαν τα χέρια...δίνοντας το μήνυμα ότι η επόμενη συνάντηση τους είναι κοντά.....