Με αφορμή την ολοκλήρωση του προγράμματος της FC BARCELONA FutbolNET –  «Μια μπάλα για τα παιδιά»  που υλοποιήθηκε στη Λάρισα με τη συμμετοχή 30 παιδιών των ΚΔΑΠ του Δήμου Λαρισαίων, του προγράμματος ΕΣΤΙΑ, και παιδιών από την ανοιχτή δομή φιλοξενίας στο Κουτσόχερο, οι φορείς του προγράμματος οργανώνουν γιορτινή εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί   την Τρίτη, 9 Ιουλίου, στις 19.30 στις αθλητικές εγκαταστάσεις του ΚΕΘΕΑ Εξοδος.

Οι αξίες του Ιδρύματος FC Barcelona - ταπεινότητα, φιλοδοξία, σεβασμός και ομαδική εργασία – ήταν μέρος της εκπαίδευσης των παιδιών που στόχευε στην ομαδικότητα, την αλληλεγγύη και την άρση του κοινωνικού αποκλεισμού.

Οι ομάδες των παιδιών πουσυμμετείχαν στο  διεθνές πρόγραμμα της FC BARCELONA FutbolNET –  «Μια μπάλα για τα παιδιά»  και γνώρισαν την μεθοδολογία FutbolNet, θα παρουσιάσουν τα αποτελέσματα της μεθόδου μέσα από αθλητικούς αγώνες και διαδραστικά παιχνιδια, με κίνηση, μουσική, και  χορό.

Η τελετή λήξης του προγράμματος υλοποιείται  από την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής, τα ΚΔΑΠ του Δήμου Λαρισαίων, το πρόγραμμα ΕΣΤΙΑ, το Δανικό Συμβούλιο για τους Πρόσφυγες (DRC GREECE) και το ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ. 

Το πρόγραμμα υλοποιείται από το Δανικό Συμβούλιο για τους Πρόσφυγες γίνεται σε συνεργασία με τον Διεθνή Οργανισμό Μετανάστευσης και με την υποστήριξη του Ταμείου Ασύλου, Μετανάστευσης και Ένταξης της Ευρωπαϊκής Ένωσης.