Συνάντηση με εκπροσώπους φορέων και μαθητικών συμβουλίων σχολείων της πόλης, με θέμα την διοργάνωση των εκδηλώσεων για την επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου, πραγματοποιήθηκε, με πρωτοβουλία της δημοτικής αρχής,  στο Δημαρχείο της Λάρισας.
Στη συνάντηση στην οποία εκ μέρους της δημοτικής αρχής, μίλησαν ο αναπληρωτής δήμαρχος κ. Γ. Σούλτης και ο ειδικός συνεργάτης του δημάρχου κ. Περ. Καμάρης, συζητήθηκαν ζητήματα που έχουν να κάνουν με το πρόγραμμα και τη συμμετοχή των φορέων και των μαθητών στις επετειακές εκδηλώσεις του Πολυτεχνείου με στόχο μια ενωτική μαζική διοργάνωση  .
Στη συνάντηση συμμετείχαν εκπρόσωποι συμβουλίων από τα εξής σχολεία της Λάρισας : 15ο Γυμνάσιο, 8ο ΓΕΛ,  14ο ΓΕΛ, 1ο ΕΠΑΛ,  4ο ΕΠΑΛ, 6ο Εσπερινό ΕΠΑΛ, 7ο ΕΠΑΛ. Επίσης συμμετείχε ο πρόεδρος του ΝΤ Λάρισας της ΑΔΕΔΥ κ. Δημ. Παπαποστόλου και εκπρόσωποι του Συλλόγου Φίλων Μουσείου Εθνικής Αντίστασης και της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ.
Το ακριβές πρόγραμμα των επετειακών εκδηλώσεων της Παρασκευής 17 Νοέμβρη 2017 στην κεντρική πλατεία της πόλης θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.