Συνάντηση εργασίας  πραγματοποιήθηκε μεταξύ της επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δ. Λαρισαίων, κ. Ρένας Καραλαριώτου και του  Προέδρου του συλλόγου Αρχιτεκτόνων κ. Κώστα Παπαδημητρίου.

Στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκε η απαλλοτρίωση των ακινήτων στο Ο.Τ871 (Αρχαίο Θέατρο) καθώς και η ανακατασκευή της οδού Τάκη Τσιόγκα. 

Όσον αφορά το Ο.Τ871( Αρχαίο Θέατρο)  και οι δυο πλευρές συμφώνησαν ότι δεν έχουν εξαντληθεί, από πλευράς Δήμου, όλες οι δυνατότητες για την χρηματοδότηση της απαλλοτρίωσης των προτεινόμενων για άρση δεσμεύσεων κτιρίων καθώς δεν έχουν  αξιοποιηθεί διαπραγματευτικά εργαλεία όπως ανταλλαγές οικοπέδων, μεταφορά συντελεστή δόμησης κ.α 

Όσον αφορά την οδό Τάκη Τσιόγκα (πρώην Καλλιθέας), συμφώνησαν ότι η οδός Τ. Τσιόγκα  θα πρέπει να διαμορφωθεί σε δρόμο ήπιας κυκλοφορίας, να μετατραπεί σε μια παραποτάμια οδό, καθώς βρίσκεται δίπλα στον Πηνειό, ο οποίος αποτελεί έναν πολύ σημαντικό φυσικό πόρο για την βελτίωση της ποιότητας ζωής  στο κέντρο της πόλης.

Το εν λόγω έργο μπορεί  να συμβάλει στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων και  στη δημιουργία ενός περιβάλλοντος χώρου εναρμονισμένου με τις ανάγκες της επισκεψιμότητας του Πηνειού.

«Με τους συναδέλφους μηχανικούς συζητήσαμε αναλυτικά το θέμα των απαλλοτριώσεων στο Ο.Τ871 καθώς και την ανακατασκευή  της οδού Τάκη Τσιογκα.

Δυο πολύ σημαντικά θέματα , που σχετίζονται με την ανάδειξη του Αρχαίου Θέατρου και την αξιοποίηση του Πηνειού ποταμού  και συνεπώς έχουν καθαριστική συμβολή στη  φυσιογνωμία, στην ταυτότητα και στην  ανάπτυξη  της περιοχής μας. 

Είναι χρέος της δημοτικής αρχής να  ακούσει τους προβληματισμούς   και να πραγματοποιηθεί μια ειλικρινής συζήτηση με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, αλλά και τους πολίτες» δήλωσε η κ. Καραλαριώτου 

Στη συνάντηση μετείχαν επίσης ,από την πλευρά της παράταξης ‘’Λάρισα Μπροστά’’ οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ Χρήστος Τερζούδης και Αθανάσιος Μαμάκος ενώ από την πλευρά του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων τα μέλη κ.κ. Νέστορας Κανέλλος και Ευάγγελος  Δεσκάτας .