Συνάντηση με τον πρόεδρο της Ενωσης Τεχνικών της ΔΕΗ Λάρισας κ. Βασίλη  Μητροδήμο και τον γραμματέα, υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων και μέλος του Κεντρικού Διοικητικού Συμβουλίου κ. Γιώργο Φώλια είχε το μεσημέρι της Τετάρτης ο δήμαρχος Λάρισαίων κ. Απόστολος Καλογιάννης.  

Στη συνάντηση οι συνδικαλιστές της ΔΕΗ, έθεσαν στο δήμαρχο σειρά ζητημάτων που αφορούν σε ζητήματα προσωπικού της επιχείρησης, σημειώνοντας την αναγκαιότητα την ενίσχυση των τεχνικών της Επιχείρησης,  με συμβάσεις 8μηνης διάρκειας.

Επίσης, τα μέλη του Δ.Σ της ΕΤΕ ΔΕΗ ζήτησαν τη στήριξη του δημάρχου για τη λειτουργία του εργοστάσιου στη Μεσοχώρα, διότι όπως τονίστηκε η ολοκλήρωση του έργου θα βοηθήσει και στην ενεργειακή επάρκεια της χώρας αλλά θα συνεισφέρει και στη ΔΕΗ και στο κράτος πάνω από 40 εκατ. ευρώ ετησίως.

Από την πλευρά του ο δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης, εξέφρασε τη στήριξη του στο αίτημα για λειτουργία του εργοστασίου στη Μεσοχώρα, υπενθυμίζοντας ότι η λειτουργία του ως ενεργειακού έργου, αποτελεί και θέση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λαρισαίων.

Τέλος, σε ό,τι αφορά στα ζητήματα προσωπικού, ο κ. Καλογιάννης, τόνισε ότι είναι διατεθειμένος να θέσει το θέμα με αίτημα στα αρμόδια υπουργεία.