Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο  6 Ιουνίου 2018  στη Λάρισα, συνάντηση των αποφοίτων της Παιδαγωγικής Ακαδημίας Λάρισας, των ακαδημαϊκών ετών 1981-1983.
Η συνάντηση αυτή ήταν η πρώτη μετά από … 35  χρόνια!
Oπως σημειώνεται στο σχετικό δελτίο Τύπου "ήταν μεγάλη έκπληξη όλων όσων παραβρεθήκαμε, βλέποντας το προαύλιο της πρώην  Παιδαγωγικής Ακαδημίας Λάρισας,  (σήμερα στεγάζεται το 39ο Δημοτικό Σχολείο και το Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας), να πλημμυρίζει από γέλια και φωνές χαράς και συγκίνησης,  ανθρώπων  που 35 χρόνια πριν, έζησαν μαζί  τα  πρώτα τους φοιτητικά χρόνια.    
Στιγμές με δυνατές αλλά και τρυφερές αναμνήσεις, όμορφα συναισθήματα, κάποια αναλλοίωτα στο χρόνο, κατέκλυσαν τους 45 περίπου συναδέλφους και συναδέλφισσες  από διάφορα μέρη της Ελλάδας, που συμμετείχαμε σ’  αυτή  τη συνάντηση.
Ιδιαίτερα  συγκινητική η παρουσία των πρώην καθηγητών μας, κ. Γ. Γκουράβα,  κ. Ν. Λυχναρόπουλου, και κ. Β. Λιαπή. Αναπόλησαν κι αυτοί μαζί με όλους εμάς  τα όμορφα χρόνια που περάσαμε στην Παιδαγωγική Ακαδημία Λάρισας. 
Στη συνάντηση αυτή όλοι είχαμε κάτι να θυμηθούμε, χαρούμενα και σοβαρά  περιστατικά,  γεμάτα νοσταλγία και δυνατά  συναισθήματα.
Η όμορφη βραδιά συνεχίστηκε σε ταβέρνα της Λάρισας με πολύ τραγούδι, κέφι και χορό."