Έδειξαν για άλλη μια φορά πίστη και αφοσίωση στην αξία της αιμοδοσίας.

Έδωσαν δυναμικό παρών και προσέφεραν τον αίμα τους για το συνάνθρωπο...Η ελπίδα όρθωσε την αξία της στο Πολιτιστικό κέντρο Φαλάνης , στο διήμερο ραντεβού των αιμοδοτών όπου συγκέντρωσαν περισσότερες από 100 μονάδες αίματος.

"Οι καρδιές χτύπησαν δυνατά και η ανθρωπιά μίλησε με πράξεις. Αποδείξατε ότι η ζωή μπορεί να προσφέρεται απλόχερα κάθε μέρα, δώσατε το...χέρι σας στους ανθρώπους με θαλασσαιμία και σας ευχαριστούμε για αυτό" επισήμαναν η Πρόεδρος του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Φαλάνης Ειρήνη Μάνη και το Διοικητικό Συμβούλιο, τονίζοντας ότι θα συνεχίσουν ακούραστα το έργο τους που... αγκαλιάζεται από ολοένα και περισσότερους εθελοντές.

Ανάμεσά τους και ο Πρόεδρος του ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας Ηλίας Καφφές, που έδωσε αίμα, στέλνοντας μήνυμα αλληλεγγύης και ελπίδας μέσα από τη δική του ψυχική δύναμη.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς είπαν στους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό του τμήματος αιμοδοσίας του Γενικού νοσοκομείου Λάρισας, για την τεράστια αφοσίωση που δείχνουν εδώ και χρόνια στο τελετουργικό της αιμοδοσίας, και προσωπικά στην προϊσταμένη του τμήματος Μαρία Φακή που εμψύχωνε  τους αιμοδότες.

Φυσικά δε θα μπορούσαν να ξεχάσουν τη δυναμική ομάδα του Ερυθρού Σταυρού του παραρτήματος Λάρισας, για τη μεγαλειώδη προσφορά τους στην προσπάθεια του Συλλόγου.

Με το χέρι στην καρδιά ευχαρίστησαν τον Πρόεδρο του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Αμπελώνα Γιάννη Γιαννόπουλο για την αμέριστη στήριξη μέσα από την παρουσία του στην αιμοδοσία, την Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Π.Ο.Σ.Ε.Α που προσέφερε υγειονομικό υλικό στους αιμοδότες, αλλά και τους Γιώργο Δριστέλλα, Σωτήρη Παραφέστα και αρτοποιείο Παπακωνσταντίνου, για την προσφορά Catering καθ'όλη τη διάρκεια της αιμοδοσίας.