Συγκέντρωση διαμαρτυρίας την ώρα που ψηφίζονται τα μέτρα στη Βουλή διοργανώνει αύριο η Λαϊκή Ενότητα Λάρισας, Στο σχετικό κείμενο –κάλεσμα αναφέρονται τα εξής: «Όλοι και όλες στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας και ανυπακοής, αύριο Πέμπτη, στις 19:00, στο Δικαστικό.
Η σημερινή απεργιακή κινητοποίηση στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα και σε όλους σχεδόν τους εμπορικούς και επαγγελματικούς κλάδους της χώρας ενάντια στο τέταρτο πραξικοπηματικό μνημόνιο της καταστροφής, μπορεί να αποτελέσει σταθμός που να ταράξει συθέμελα το σάπιο και παρακμιακό μνημονιακό πολιτικό σκηνικό.
Η ενωτική αγωνιστική συμμετοχή στις απεργιακές συγκεντρώσεις, γίνεται κρίσιμη υποχρέωση και ύψιστο καθήκον για όλους ανεξαιρέτως, πέραν από επιμέρους διαφορές, τους εργαζόμενους και όλον τον επαγγελματικό, εμπορικό, βιοτεχνικό κόσμο της χώρας.
Η δυναμική συμμετοχή όλων μας, αποκτά σήμερα μια άλλη σημασία που αφορά την επιβίωση του τόπου και του λαού μας.
Με τα μνημόνια της αποικιοποίησης, της δούλωσης και της λιτότητας δεν πάει άλλο.
Η Ελλάδα έχει εναλλακτική λύση χωρίς την τρόϊκα και τους δανειστές, χωρίς αποικιακά δεσμά και χωρίς κλεπτοκρατικές οικονομικές και πολιτικές ολιγαρχίες.
Η Ελλάδα μπορεί να γίνει μια κυρίαρχη, ανεξάρτητη και δημοκρατική χώρα με ισχυρή οικονομία και δικαιοσύνη, με ασφάλεια και πρόοδο.
Καλούμε σε παλλαϊκή ενωτική συγκέντρωση διαμαρτυρίας, ανυπακοής και αντίστασης ενάντια στο 4ο Μνημόνιο που πάει να ψηφισθεί το βράδυ της Πέμπτης από άθλιους εθελόδουλους βουλευτές των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και συνενόχους της μνημονιακής αντιπολίτευσης, που ανεξαρτήτως ψήφου, θα νομιμοποιήσουν μια διάτρητη πραξικοπηματική διαδικασία.
Ας φανούμε αντάξιοι μιας μεγάλης αγωνιστικής ιστορίας, πετώντας στα σκουπίδια ένα πολιτικό σκηνικό εξαχρείωσης».