Συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Λάρισας Χρήστο Καλομπάτσιο είχε το Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου Πρατηρίων Υγρών Καυσίμων – Πλυντηρίων Νομού Λάρισας παρουσία του Γενικού Διευθυντή Μεταφορών και Επικοινωνιών της Περιφέρειας Κων/νου Μέγα και τη Διευθύντριας Μεταφορών – Επικοινωνιών Π.Ε. Λάρισας Δέσποινας Παπαδοπούλου.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα και προβλήματα του σωματείου.

Ο Αντιπεριφερειάρχης και οι υπηρεσιακοί παράγοντες δήλωσαν ότι η Περιφέρεια Θεσσαλίας έχοντας ως επίκεντρο τον άνθρωπο και την εξυπηρέτηση  των πολιτών, προβαίνει πάντοτε με σοβαρότητα και υπευθυνότητα σε όλες τις ενέργειες για την ταχύτερη και καλύτερη εξυπηρέτηση όλων.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα και η Πρόεδρος του Σωματείου Ελισάβετ Παπαδοπούλου καθώς και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου τόνισαν την εξαιρετική συνεργασία που έχουν με την Περιφέρεια Θεσσαλίας όλα αυτά τα χρόνια.

Από την πλευρά του σωματείου Πρατηρίων Υγρών Καυσίμων – Πλυντηρίων Νομού Λάρισας πλην της Προέδρου Ελισάβετ Παπαδοπούλου στη συνάντηση συμμετείχαν ο Αντιπρόεδρος Βλάγγας Αστέριος, ο Γραμματέας Πορτέσης Ιωάννης και η Ταμίας Βολιώτη Ελένη.