Υπόθεση απόπειρας ασέλγειας έναντι αμοιβής σε βάρος ανήλικων κοριτσιών που σημειώθηκε το 2014 στη Λάρισα, θα συζητηθεί τη Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο (Κακουργιοδικείο) Βόλου.
Κατηγορούμενος είναι ένας 52χρονος Λαρισαίος, που αντιμετωπίζει κατηγορίες για απόπειρα ασέλγειας έναντι αμοιβής σε βάρος δύο ανήλικων, που είχαν συμπληρώσει τα δέκα έτη και δεν είχαν συμπληρώσει τα 15 έτη κατ’ εξακολούθηση, κατά συρροή και κατά συνήθεια και απόπειρα ασέλγειας έναντι αμοιβής σε δύο ανήλικες, που είχαν συμπληρώσει τα δεκαπέντε έτη κατ’ εξακολούθηση, κατά συρροή και κατά συνήθεια.
Μάλιστα με διάταξη της Εισαγγελίας Λάρισας είχαν δοθεί στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας, οι φωτογραφίες, καθώς και ο λογαριασμός «προφίλ» που είχε δημιουργήσει στο «facebook», ο 52χρονος Λαρισαίος, που είχε συλληφθεί από την Ασφάλεια για πορνογραφία ανηλίκων, μεταξύ των οποίων και 17χρονη ΑμεΑ. Ακόμη, ο κατηγορούμενος βαρύνεται και με το αδίκημα της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας μέσω διαδικτύου κατ’ εξακολούθηση και κατά συνήθεια.
Σε βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη και για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας, η παραγωγή του οποίου συνδέεται με την εκμετάλλευση 17χρονης ΑμεΑ από τον Βόλο και με την άσκηση βίας κατά ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση.

e-thessalia.gr