Πραγματοποιείται αυτό το Σαββατοκύριακο στο Αισθητικό Άλσος της Λάρισας η 4η Οικογιορτή από τον Δήμο Λαρισαίων σε συνεργασία με φορείς και συλλογικότητες με θέμα «Φροντίζω το Περιβάλλον: Επανάχρηση – Μεταποίηση – Ανακύκλωση – Μείωση».
Σήμερα σε ειδικό χώρο στο Αισθητικό Άλσος έγινε εκδήλωση με τίτλο “Εκλεκτές Τοπικές Γεύσεις” με γευσιγνωσία τοπικών προϊόντων με την συμμετοχή τοπικών παραγωγών, καθώς της τοπικής ποιοτικής παραγωγής Οίνου, με την συμμετοχή Οινοποιών.
Μια μεγάλη διοργάνωση του Δήμου Λαρισαίων σε συνεργασία με Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, Κέντρα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης της περιοχής, Φορείς της πόλης, συλλογικότητες και ομάδες καλλιεργητών που ασχολούνται με την διατήρηση σπόρων παραδοσιακών ποικιλιών .
Συμμετείχαν οι Ενεργοί Πολίτες Λάρισας ως εταίρος της διοργάνωσης , η Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου Ανατολής, ο Εξωραϊστικός Σύλλογος Τσαριτσάνης, οι Ερασιτέχνες Μπαξεβάνοι, οι Σπορίτες του Κιλελέρ, η ομάδα ΑΥΛΗ της Αθήνας, το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Κισσάβου – Ελασσόνας και άλλοι δημόσιοι και ιδιωτικοί φορείς.

tinealarissa.gr