Έμπρακτη στήριξη στην ΔΕΥΑΛ και αλληλεγγύη τους προς τους Λαρισαίους πολίτες παρείχαν ο δήμος Αργιθέας και ο Σύλλογος Αργιθεατών του νομού «Ο Άγιος Νικόλαος» μέσω της προσφοράς εμφιαλωμένου νερού που διατέθηκε στους πολίτες, την επομένη ημέρα του σεισμού στην Ελασσόνα και ενόσω είχε παρουσιαστεί το πρόβλημα θολότητας στο νερό της Λάρισας το οποίο στην συνέχεια αντιμετωπίστηκε.

Πιο συγκεκριμένα ο Δήμαρχος Αργιθέας Αν. Στεργίου, οι αντιδήμαρχοι Ολ. Κορλού και Χ. Πούλιος, ο δημοτικός σύμβουλος Κ. Γραμμένος, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αργιθεατών ν. Λάρισας «Ο Άγιος Κωνσταντίνος» Κ. Σιατραβάνης παρούσης και της Προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αργιθεάτικων Σωματείων (Π.Ο.Α.Σ.) Ν. Μαυραντζά, συναντήθηκαν με τον αντιπρόεδρο της ΔΕΥΑΛ Δ. Μαβίδη και του παρέδωσαν τις ποσότητες εμφιαλωμένου νερού.

Από την πλευρά του ο αντιπρόεδρος της επιχείρησης ευχαρίστησε τους δωρητές για την έμπρακτη αλληλεγγύη που επέδειξαν μεταφέροντας και τις ευχαριστίες του Δημάρχου Λαρισαίων και Προέδρου της ΔΕΥΑΛ Απ. Καλογιάννη.