Την παράσταση  «Kαθαρή Eξόδιος» παρακολούθησε η Γαβαλά Μαρία μέλος της Κ.Ε. του  ΚΚΕ και υποψήφια ευρωβουλευτής και ο υποψήφιος δήμαρχος δήμου Λάρισας Κρίκης Πέτρος.
Όπως σημειώνεται στο σχετικό δελτίο Τύπου «με λόγο επίκαιρο και πάντα καυστικό ο Αποστόλης Μπαρμπαγιάννης επισκέφθηκε τη Λάρισα  και μαζί με τα Τσόλια μπαντ και τη Μυρτώ Βασιλείου έδωσαν μια καταπληκτική  παράσταση.
Οι αναφορές του στην πολιτική επικαιρότητα και στην ουσία των προβλημάτων που αντιμετωπίζει καθημερινά η κοινωνία , στην μήτρα που γεννά το φασισμό το ρατσισμό και τη ξενοφοβία το σύστημα που ζούμε το καπιταλισμό.
Στους εκπροσώπους του συστήματος , ενός συστήματος που δεν χρειάζεται να έχει δικό του κόμμα γιατί έχει τους εκφραστές  του  σε ΣΥΡΙΖΑ ΝΔ  μέχρι και τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
Όλα αυτά με το μοναδικό του τρόπο  ο Τσολιάς της Ελληνοφρένειας. Στη διάρκεια της παράστασης δεν έλειψε βέβαια με το χιούμορ του να
αναφερθεί στον Πέτρο Κρίκη  που τον ένταξε και στο πρόγραμμα του.
Ένα πρόγραμμα που έκλεισε με τον τσολιά να απαγγέλει τα τελευταία λόγια του Άρη Βελουχιώτη από την ομιλία του στη Λαμία και να τραγουδάει τους Ήρωες σε μια μοναδική ερμηνεία.
Στο τέλος της παράστασης συναντήθηκαν η Γαβαλά Μαρία και ο Πέτρος Κρίκης με τον τσολιά Αποστόλη Μπαρμπαγιάννη και μίλησαν για την παράσταση εκφράζοντας του τα συγχαρητήρια  και τις ευχαριστίες για το πρόγραμμα που πρόσφεραν.»