Επίσκεψη, ενόψει των Άγιων ημερών του Πάσχα, πραγματοποίησε κλιμάκιο της Δ.Ε.Ε.Π. Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας, με επικεφαλής τον Πρόεδρό της κ. Χρήστο Καπετάνο, στο Κέντρο Φροντίδας Ηλικιωμένων "Παναγία Αρμενιώτισσα" της Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης και Τυρνάβου, το οποίο βρίσκεται στον αύλειο χώρο της εκκλησίας της Παναγίας στο Αρμένιο.

Το κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας, τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας κατά της διασποράς του κορωνοϊού, συναντήθηκε και αντάλλαξε ευχές με τον εφημέριο της ενορίας του Αρμενίου πατήρ Κωνσταντίνο, ο οποίος στέκεται δίπλα στους φιλοξενούμενους ηλικιωμένους του γηροκομείου και παρέδωσε πασχαλινά δώρα και κλινοσκεπάσματα για τους τροφίμους του γηροκομείου.

Τον Πρόεδρο της Δ.Ε.Ε.Π. Λάρισας συνόδευσαν η Πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Λάρισας κα Σοφία Ζαχαρή, ο Πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Κιλελέρ κ. Δημήτριος Τσιάρας, η αν.Τομεάρχης Κοινωνικής Πολιτικής της Δ.Ε.Ε.Π. Λάρισας κα Κατερίνα Σακελλαρίου και η Τομεάρχης Εκλογικής Ετοιμότητας και Ετεροδημοτών της Δ.Ε.Ε.Π. Λάρισας κα Χρύσα Καλτσογιάννη.