Στην νέα 11μελή Εκτελεστική Επιτροπή της Κεντρικής Ενωσης Δήμων (ΚΕΔΕ) εξελέγη ο Δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης, στο πλαίσιο της ειδικής συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου για τη συγκρότηση του σε σώμα.

Υπενθυμίζεται ότι το Δ.Σ. της ΚΕΔΕ απαρτίζεται από 31 μέλη.

Ειδικότερα, μετά την εκλογή του κ. Δημ. Παπαστεργίου στην θέση του Προέδρου της ΚΕΔΕ, ακολούθησε η ανάδειξη του προεδρείου και η εκλογή των μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής.

Στη θέση του α΄ Αντιπροέδρου εξελέγη ο Λάζαρος Κυρίζογλου, Δήμαρχος Αμπελοκήπων –Μενεμένης, στη θέση του β΄ Αντιπροέδρου ο Δημήτρης Κάρναβος, Δήμαρχος Καλλιθέας και Γενικός Γραμματέας ο Δημήτρης Καφαντάρης, Δημοτικός Σύμβουλος Πύλου –Νέστορος

Επίσης στην Εκτελεστική Επιτροπή εξελέγησαν επίσης οι Απόστολος Καλογιάννης Δήμαρχος Λαρισαίων, Ηλίας Αποστολόπουλος, Δήμαρχος Παπάγου –Χολαργού, Νικόλαος Μελετίου Δήμαρχος Ασπροπύργου, Ευάγγελος Μπαρμπάκος, Δημοτικός Σύμβουλος Καλλιθέας, Ιωάννης Λυμπέρης Δήμαρχος ΄Ηλιδας, Γιώργος Ιωακειμίδης, Δήμαρχος Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη, Δημήτριος Τσιαντής, Δημοτικός Σύμβουλος Πλαστήρα.