Την πρώτη της πανθεσσαλική ανοιχτή εκδήλωση πραγματοποιηθεί η νεοσύστατη Προοδευτική Κίνηση Αγροτών (ΠΑΚ) Θεσσαλίας, το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2022, στο Πολιτιστικό Κέντρο Νίκαιας του δήμου Κιλελέρ και ώρα 13:00 το μεσημέρι.

Στην εκδήλωση, η 17μελή Συντονιστική Ομάδα Εργασίας της ΠΑΚ Θεσσαλίας θα παρουσιάσει την ιδρυτική διακήρυξη της Κίνησης καθώς και τον προγραμματισμό δράσης το επόμενο χρονικό διάστημα, ενώ θα αναπτυχθεί και διάλογος μεταξύ των παραβρισκόμενων.

Επισημαίνεται ότι στην εκδήλωση μπορούν να λάβουν μέρος όσες και όσοι  ζουν, εργάζονται και δραστηριοποιούνται  στην περιφέρεια Θεσσαλίας, με ενεργό συμμετοχή στα αγροτικά δρώμενα του τόπου καθώς και όσες και όσοι επιθυμούν και ενδιαφέρονται για την ανάπτυξη του αγροτικού χώρου και του αγροτικού κλάδου γενικότερα και θέλουν να συμβάλουν στην αντιμετώπιση των μεγάλων ζητημάτων της ελληνικής γεωργίας και κτηνοτροφίας προς όφελος των συντελεστών της πρωτογενούς παραγωγής.

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΚ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ 

Στο μεταξύ, η 17μελή Συντονιστική Ομάδα Εργασίας, με σχετική ανακοίνωσή της, απευθύνει πρόσκληση σε όσες και όσους δραστηριοποιούνται και ασχολούνται με τον αγροτικό τομέα στη Θεσσαλία και το επιθυμούν, να γίνουν μέλη της ΠΑΚ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, για να γίνετε μέλη της ΠΑΚ Θεσσαλίας, μπορείτε να στείλετε απλά και μόνο τα προσωπικά σας στοιχεία (ονοματεπώνυμο, πατρώνυμο, τηλέφωνο, διεύθυνση κατοικίας και επάγγελμα)

- είτε στο email της Κίνησης: pakthessalias@gmail.com,,

- είτε στο messenger της Σελίδας: Προοδευτική Κίνηση Αγροτών (ΠΑΚ) Θεσσαλίας στο facebook

(https://www.facebook.com/109147801668918/posts/119885483928483/)

Η Συντονιστική Ομάδα Εργασίας της Προοδευτικής Αγροτικής Κίνησης (Π.Α.Κ.) Θεσσαλίας: 

ΚΑΡΔΙΤΣΑ
1.Αρχοντής Κώστας
2.Καλιάς Θωμάς
3.Μακρής Γιώργος
4.Μπούρας Αθανάσιος
5.Ραχμάνης Πασχάλης

ΛΑΡΙΣΑ
6.Αθανασιάδης Χρήστος
7.Ζαχαράκης Γιάννης  
8.Καλογιάννης Παναγιώτης
9.Καραγιώργος Μάκης
10.Μπαϊραχτάρης Αργύρης
11.Παπαδημητρίου Χρήστος
12.Σταγιάννη Ελένη

ΜΑΓΝΗΣΙΑ
13.Ζώγας Γιώργος
14.Νικόπουλος Χρήστος
15.Σκούρας Τάσος

ΤΡΙΚΑΛΑ
16.Γκαγκαστάθης Χρήστος 
17.Σδράλης Γιάννης