Με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Εβδομάδας Οδικής Ασφάλειας των Ηνωμένων Εθνών, ο Δήμος Λαρισαίων υποδέχθηκε σήμερα το Ινστιτούτο Οδικής ασφάλειας “Πάνος Μυλωνάς” στην κεντρική πλατεία για την προώθηση του μηνύματος “#30Love klm/h”.

Την εκδήλωση χαιρέτησαν η Πρόεδρος του ΙΟΑ “Πάνος Μυλωνάς” κα Βασιλική Δανέλλη και ο δήμαρχος Λαρισαίων Απ. Καλογιάννης.

Ακολούθησε επίδειξη bmx από την ομάδα bmx LA flatland με τον Δημήτρη Παγκαρλιώτα και τον Λευτέρη Πάτα και στη συνέχεια ποδηλασία στους νέους ποδηλατοδρόμους και δρόμους ήπιας κυκλοφορίας από μικρούς ποδηλάτες της ακαδημίας ποδηλασίας του Δήμου Λαρισαίων, οικογένειες που παρακολουθούν το πρόγραμμα του Δήμου “Κινούμαι με το ποδήλατο με το παιδί μου”, άτομα με αναπηρία με τα ηλεκτροκίνητα αμαξίδια τους καθώς και μικρούς αθλητές των σχολών ποδηλασίας του Ποδηλατικού Αθλητικού Συλλόγου “Πηνειός” και του Ποδηλατικού Γυμναστικού Συλλόγου Λάρισας.

Μέλη του Συλλόγου Εκπαιδευτών Υποψηφίων Οδηγών Λάρισας και της Ένωσης Εκπαιδευτών Υποψηφίων Οδηγών Θεσσαλίας παραβρέθηκαν στην εκδήλωση η οποία θα πλαισιωθεί από την Τροχαία Λάρισας και εθελοντές της Ομάδας Διάσωσης και Υγειονομικών Αποστολών Ε.Ο.Δ.Υ.Α.

Η εκδήλωση διοργανώνεται στο πλαίσιο των δράσεων της “Λάρισα – Πόλη που Μαθαίνει” με την ευθύνη της Διεύθυνσης Παιδικών Σταθμών και Εκπαιδευτικών Δράσεων του Δήμου Λαρισαίων.

tinealarissa.gr